Seksi

Rozga pripremila svoje najbolje izdanje! Na Rujanfestu nastupa u utorak!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spremna je zapaliti publiku svojim hitovima, baš kao i ovom seksi fotografijom! Ali koncert je na žalost otkazan do utorka!

Zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta otvaranje Rujanfesta prebacuje se na subotu 13.09.2014. , dok se gostovanje Jelene Rozge I Željka Samardžića prebacuje na utorak 16.09.2104.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

 Sedmo izdanje Rujanfesta, počinje spektakularnim otvorenjem na kojem će zapjevati regionalna glazbena zvijezda Željko Samardžić, a tisuće ljudi imati će prilike zajedno sa svojim omiljenim pjevačem pjevati neke od najvećih hitova, među kojima su ‘Stari lav’, ‘Bezobrazno zelene’, ’9000 metara’, ‘Stani mi na crtu’.

Rozga priznala: 'Ostao mi je u ružnom i gorkom sjećanju'
 

Uz Željka Samardžića, publiku će zapaliti i kraljica estrade Jelena Rozga koja je svojim aktualnim singlom, ali i itekako izazovnim video spotom ‘Život je čudo’ napravila pravu pomutnju na estradi. Uz pjesmu ‘Život je čudo’, tu su i hitovi ‘Bižuterija’, ‘Nirvana’, ‘Cirkus’, ‘Okus mentola’, kao i mnoge druge pjesme koje će Jelena otpjevati na Rujanfestu. 

 

Jele je sve fanove pozvala na večerašnje druženje uz ovu seksi fotografiju uz koju je dodala, 'Rujanfest Zagreb večeras! Vidimo se uskoro'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene