Svoju sreću Jelena Rozga i Stjepan Hauser ne skrivaju, a nije trebalo dugo da krenu svakakvi tračevi.


Jelena Rozga i Stjepan Hauser nakon nekoliko su mjeseci veze odlučili napraviti novi korak. Naime, kako piše Gloria, odlučili su iznajmiti stan u Zagrebu i spremaju se na zajednički život.

Vidi li se trbuščić ili je sve samo varka?

Vezani članci Stela Opančar (Foto: Instagram) Tko je ljepotica koja se pohvalila sunčanjem svoje savršene stražnjice na terasi Hauserove vile? Jelena Rozga (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Prvi put nakon prekida Hauser se raspričao o Rozgi, ona jedva odgovorila na jedno pitanje o njemu pa otišla

'Mi odnedavno živimo zajedno. Dosta nam je bilo hotela i odlazaka u posjete, tako da smo nedavno iznajmili stan u Zagrebu koji je naša zajednička baza. I lijepo nam je ikako imamo posve drugačije životne navike. Veselim se što neće ili na dugačke turneje, pa ćemo se organizirati na potezu Zagreb-Split-Pula', izjavila a je Jelena.

 

 

Love

A photo posted by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on

A osim stana, palo je i upoznavanje roditelja.

'Stjepanove roditelje upoznala sam ljetos, jako su dragi i srdačni i lijepo su me ugostili u vikendici u Raklju. Prvi put kad zajedno odemo u Split, i on će upoznati moje roditelje. Mama je presretna što sam našla čovjeka koji me voli i brine o meni', dodala je Jele.

 

Love

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 

'Teško je Jelenu ne voljeti, tako da se mojima odmah svidjela, a mama je to pokazala i gozbom koju nam je pripremila', izjavio je Hauser.

Kao i svaki novi par na estradi, već su se susreli s brojnim tračevima i nagađanjima.

Jelena Rozga se s glasinom da je trudna susrela nakon što je na nedavnom koncertu obukla usku haljinu koja je istaknula njezin trbuščić. Nije dugo trebalo da se u cijelu priču uplete i Stjepan Hauser, a svima je poznato da Jele već neko vrijeme priča o tome kako bi voljela postati majka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook