Drugi vikend na ovogodišnjoj glazbenoj manifestaciji Rujanfest bio je u znaku regionalnih glazbenih zvijezda koji su svojim mnogobrojnim hitovima brojnu publiku doveli do ''ludila''.


Već prvim taktom pjesme 'Bižuterija', kojim je Jelena Rozga otvorila koncert, bilo je jasno kako će to biti jedan od onih koncerta koji se ne zaboravljaju. Preko 10.000 ljudi u glas je s Jelenom disalo i pjevalo, a oduševljene nije krila ni sama Jelena koja je tu noć posvetila svima koji su „ludo zaljubljeni" baš kao i ona.

MUKE ZVIJEZDA  Psihički poremećaji, fizički kolapsi, zdravstveni problemi zvijezda

Vezani članci Jelena Rozga Rozga predstavila novu pjesmu oko koje se podigla prašina i prije nego što je ugledala svjetlo dana Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Hauser je tri puta pao vozački ispit: ''Duhom sam odsutan pa je i za mene i za druge pametnije da ne vozim"

'Pjevajte, plešite, veselite se i volite, večeras smo svi kraljice i kraljevi. Ovo je naša noć, hvala Rujanfest', izjavila je Jelena nakon koncerta. Njezin novi dečko Stjepan Hauser iz 2Cellosa nije bio tamo već je s kolegom Lukom Šulićem imao koncert u Meksiku.

 

A photo posted by 2CELLOS (@2cellosofficial) on

Nakon Rozga, na pozornicu Rujanfesta došao je Saša Matić koji je svojim baladama doveo atmosferu do usijanja. ''Nađi novu ljubav'', ''Kad ljubav zakasni'', ''Samo ovu noć'', i ''Kralj izgubljenih stvari'' samo su neki od hitova na kojima je publika nadglasala ovog popularnog regionalnog pjevača.

U koncertu su uživali i brojni poznati, među kojima je bio i boksač Stjepan Božić, Ahmed El Rahim, te brojna druga lica željna dobre zabave.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook