Jelena Rozga i Iva Šarić pojavile su se na proslavi modnog brenda dizajnerice Diane Viljevac.

Galerija


Prvi dio tjedna obilježila je proslava 10 godina rada modnog brenda Diane Viljevac u romantičnom prostoru Muzeja Mimara, a večer je obilježena dolaskom brojnih poznatih lica.

Vezani članci In Magazin: Mlađe je slađe - 9 Poduži je popis slavnih Hrvatica koje su pronašle sreću s puno mlađim muškarcima, evo koje su to dame! Jelena Rozga Pogledajte preslatki Rozgin video iz vremena kad je imala 16 godina, priznala o kojoj je karijeri tad sanjala: “Baš si cukar”

Među njima pažnju su svakako najviše plijenile pjevačica Jelena Rozga i manekenka Iva Šarić, koje su zablistale u bijelim kombinacijama. Iva je tom prilikom pokazala duge noge u kratkoj haljini, a Jelena je istaknula dekolte i gola ramena. Obje dame, koje su ujedno i ambasadorice brenda, sa smiješkom su spremno pozirale okupljenim fotografima.

Uz Jelenu i Ivu na proslavu su stigle i Ivana Petković Čevra, Nina Mia Čikeš, Mirna Medaković, Karla Zelić Superbabekillah i Iva Viljevac, koje su se također posebno isticale outfitom s potpisom Diane Viljevac, a koji se uklopio u bijelu, proljetnu temu partyja.

Proslavi su se odazvali i brojni suradnici, partneri i prijatelji koji su kroz proteklih 10 godina sudjelovali u radu i razvoju brenda, a dizajnerica im je posebno zahvalila u emotivnom govoru prisjetivši se onoga najljepšeg u posljednjem desetljeću.

"Presretna sam što imam priliku izraziti zahvalnost divnim ljudima koji su me pratili i motivirali. Imam razloga veseliti se i budućnosti, a već krajem ove godine pripremam veliko iznenađenje i ulazak u novu eru brenda", rekla je Diana.

Uspješna dizajnerica sa zagrebačkom adresom već je godinama poznata kao miljenica najzgodnijih Hrvatica, a šarm vlastitog Showrooma u Šenoinoj 11 prenijela je i u impozantni prostor Muzeja, obilježavajući posebnu obljetnicu.

Procurili detalji prinčeve prošlosti: Prije Kate Williamu se sviđala plavokosa ljepotica, nećakinja njegove pomajke?