Koliko ljepote!

Rozga i Franka ludo su se zabavile s lijepim kolegicama iz Srbije, a svaka se pobrinula istaknuti svoje atribute!

Franka Batelić i Sara Jo Franka Batelić i Sara Jo Josip Regovic/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga, Sara Jo i Nataša Bekvalac Jelena Rozga, Sara Jo i Nataša Bekvalac Franka Batelić Jelena Rozga, Sara Jo i Nataša Bekvalac Franka Batelić i Sara Jo Franka Batelić i Sara Jo Jelena Rozga, Sara Jo i Nataša Bekvalac Franka Batelić i Sara Jo Jelena Rozga Franka Batelić i Sara Jo +10 Jelena Rozga - 3 Galerija

Jelena Rozga, Franka Batelić, Nataša Bekvalac i Sara Jo pokazale atribute u svečanim kreacijama koje su odabrale za dodjelu nagrada Story Hall of Fame.

Jelena Rozga, Franka Batelić, Nataša Bekvalac i Sara Jo dobro su se zabavljale na dodjeli nagrada Story Hall of Fame na kojoj su plijenile pažnju svojom ljepotom i pomno odabranim stajlinzima bez mane.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Sara Jo - 2 Dvije prijateljice! Franka Batelić posvetila je emotivan opis omiljenoj regionalnoj pjevačici koja joj je velika podrška: ''Ova Škorpionka došla je...''

Dame su u svečanim kreacijama pokazale svoje atribute, Jeleni je pripijena haljina stajala kao salivena, Nataša je u bijeloj haljini odisala glamurom, Sara je pokazala gola ramena i vitke noge, dok je Franka očarala sve u haljini s dekolteom do pupka u kojoj joj se trudnički trbuh nije ni nazirao. Pred fotografima su zajedno pozirale, a s lica nisu skidale široke osmijehe.

Franka i Sara Jo zajedno su i zapjevale na pozornici, a upravo je Franki pripala nagrada za najbolju pjevačicu čime se pohvalila i na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

 Osim Franke, slavio je i Momčilo Otašević kojeg gledamo u hit-seriji "Kumovi" i koji je proglašen za Najboljeg glumca.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović Neven Ciganović +0 Neven Ciganović Celebrity Neven Ciganović u prozirnom bodiju izazvao pomutnju na crvenom tepihu, jedan dio tijela posebno je istaknuo!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Gianna Apostolski - 3 Gianna Apostolski - 2 Gianna Apostolski Gianna Apostolski +9 Gianna Apostolski Nekad i sad Prije 14 godina prikovala je uz male ekrane cijelu Hrvatsku, a danas o njoj piše Forbes te i dalje svojom pojavom mami uzdahe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene