Na proslavi PRiredba studija pojavile su se brojne poznate dame, među njima i Jelena Rozga, koja je zablistala.

Galerija


Sinoć je u društvu brojnih prijatelja i partnera PRiredba studio obilježio svojih 10 godina rada i kreativnosti.

Vezani članci Ivana Delač Đolo (Foto: PIXSELL) Velika istina: "To je jedan veliki Photoshop s jako puno pudera, koji se ne vidi na oko" Slika nije dostupna Brojna poznate dame na otvorenju Orange Point - nove modne oaze u srcu Zagreba

Dežmanova ulica bila je u znaku jubilarne proslave: predivnu cvjetnu instalaciju s velikim ogledalima i kristalnim lusterima za ovu prigodu osmislio je akademski slikar i cvjećar Saša Šekoranja, dok je za glazbenu kulisu i atmosferu bio zadužen maestralni Ante Gelo sa svojim orkestrom.

PRiredba slavi 10. rođendan (Foto: PR)
PRiredba slavi 10. rođendan (Foto: PR) - 21

Na svečanoj večeri pojavile su se i brojni slavni koji surađuju s PRiredbom već godinama. Tako su im čestitali i Mara Bratoš, Josipa Lisac, Lana Pavić sa suprugom, Judita Franković, Ecija Ivušić, Katarina Baban, Petra Kurtela, Bojana Gregorić Vejzović, Kristina Krepela, Ana Begić Tahiri. 

Među uzvanicima bila je i zgodna Jelena Rozga. Posljednjih mjeseci Jelena je doživjela stilski procvat pa je minicama rekla 'zbogom'. Ili barem doviđenja. Sve ona može nositi, ali ovakva izdanja zaista joj odlično stoje.

PRiredba slavi 10. rođendan (Foto: PR)
PRiredba slavi 10. rođendan (Foto: PR) - 19