Na proslavi PRiredba studija pojavile su se brojne poznate dame, među njima i Jelena Rozga, koja je zablistala.


Sinoć je u društvu brojnih prijatelja i partnera PRiredba studio obilježio svojih 10 godina rada i kreativnosti.

Vezani članci Filip Pavišić Ravnatelj osječkog HNK-a: "Josipa Lisac je umjetnica s pedigreom. Gdje je granica, to neka kaže netko drugi" Parodije Josipe Lisac Parodije Josipe Lisac haraju društvenim mrežama, koja vam se izvedba više sviđa?

Dežmanova ulica bila je u znaku jubilarne proslave: predivnu cvjetnu instalaciju s velikim ogledalima i kristalnim lusterima za ovu prigodu osmislio je akademski slikar i cvjećar Saša Šekoranja, dok je za glazbenu kulisu i atmosferu bio zadužen maestralni Ante Gelo sa svojim orkestrom.

Na svečanoj večeri pojavile su se i brojni slavni koji surađuju s PRiredbom već godinama. Tako su im čestitali i Mara Bratoš, Josipa Lisac, Lana Pavić sa suprugom, Judita Franković, Ecija Ivušić, Katarina Baban, Petra Kurtela, Bojana Gregorić Vejzović, Kristina Krepela, Ana Begić Tahiri. 

Među uzvanicima bila je i zgodna Jelena Rozga. Posljednjih mjeseci Jelena je doživjela stilski procvat pa je minicama rekla 'zbogom'. Ili barem doviđenja. Sve ona može nositi, ali ovakva izdanja zaista joj odlično stoje.