Na proslavi PRiredba studija pojavile su se brojne poznate dame, među njima i Jelena Rozga, koja je zablistala.


Sinoć je u društvu brojnih prijatelja i partnera PRiredba studio obilježio svojih 10 godina rada i kreativnosti.

Vezani članci Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić u zlatnom badiću užarila društvene mreže, ovu fotografiju morala je komentirati čak i Nives Celzijus Franka Batelić, Mia Kovačić, Tatjana Jurić, Andrea Solomun i Judita Franković Brdar (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Okršaj ljepote: Domaće dame nisu htjele propustiti modni spektakl eNVy rooma!

Dežmanova ulica bila je u znaku jubilarne proslave: predivnu cvjetnu instalaciju s velikim ogledalima i kristalnim lusterima za ovu prigodu osmislio je akademski slikar i cvjećar Saša Šekoranja, dok je za glazbenu kulisu i atmosferu bio zadužen maestralni Ante Gelo sa svojim orkestrom.

Na svečanoj večeri pojavile su se i brojni slavni koji surađuju s PRiredbom već godinama. Tako su im čestitali i Mara Bratoš, Josipa Lisac, Lana Pavić sa suprugom, Judita Franković, Ecija Ivušić, Katarina Baban, Petra Kurtela, Bojana Gregorić Vejzović, Kristina Krepela, Ana Begić Tahiri. 

Među uzvanicima bila je i zgodna Jelena Rozga. Posljednjih mjeseci Jelena je doživjela stilski procvat pa je minicama rekla 'zbogom'. Ili barem doviđenja. Sve ona može nositi, ali ovakva izdanja zaista joj odlično stoje.