Sjajno joj stoji

Jelena blista u trudnoći!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naša poznata pjevačica Jelena Radan nije propustila premijeru filma Filipa Šovagovića 'Visoka modna napetost'. Lijepo je istaknula svoj trudnički trbuščić...

Iako nerado priča o svojem privatnom životu, pjevačica Jelena Radan nije skrivala osmijen na licu na premijeri filma Filipa Šovagovića 'Visoka modna napetost'.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović Kako se snašla? Bivša hrvatska predsjednica u glumačkim vodama po uzoru na neke svoje domaće prethodnike, ali i svjetske kolege

Lijepa trudnica pokazala je svoj zaobljeni trbuhčić, pozirala je fotoreporterima i s glumačkog ekipom.

>> 38-godišnja glazbenica trudna je sa svojim 23-godišnjim dečkom?

Jelena i njezin 15 godina mlađi partner Boris Sekulić čekaju svoje prvo dijete, barem je tako pisao magazin Story. No Jelenu ne zamaraju šuškanja, već radi i dalje na svojoj glazbi a surađivala je i na ovog filmu.

Ova komedija donosi priču o događajima na malenom dalmatinskom otoku na kojem je načelnik mjesta - Goran Navojec, obuzet političkom misijom. Uključite tu još problematičnu braću, ljubavne jade, ali i savjete od samog bivšeg predsjednika Stipe Mesića - koji u filmu glumi sam sebe. Sudeći po vjetru u leđa koji u posljednje vrijeme ima hrvatski film, vjerujemo kako će i 'Visoka modna napetost' postati novi kino hit!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene