Naša poznata pjevačica Jelena Radan nije propustila premijeru filma Filipa Šovagovića 'Visoka modna napetost'. Lijepo je istaknula svoj trudnički trbuščić...


Iako nerado priča o svojem privatnom životu, pjevačica Jelena Radan nije skrivala osmijen na licu na premijeri filma Filipa Šovagovića 'Visoka modna napetost'.

Vezani članci Slika nije dostupna Jelena Radan i večer ljubavi uz fado Slika nije dostupna STARIJE DAME I MLAĐI FRAJERI Koja to Hrvatica ljubi 39 godina mlađeg?

Lijepa trudnica pokazala je svoj zaobljeni trbuhčić, pozirala je fotoreporterima i s glumačkog ekipom.

>> 38-godišnja glazbenica trudna je sa svojim 23-godišnjim dečkom?

Jelena i njezin 15 godina mlađi partner Boris Sekulić čekaju svoje prvo dijete, barem je tako pisao magazin Story. No Jelenu ne zamaraju šuškanja, već radi i dalje na svojoj glazbi a surađivala je i na ovog filmu.

Ova komedija donosi priču o događajima na malenom dalmatinskom otoku na kojem je načelnik mjesta - Goran Navojec, obuzet političkom misijom. Uključite tu još problematičnu braću, ljubavne jade, ali i savjete od samog bivšeg predsjednika Stipe Mesića - koji u filmu glumi sam sebe. Sudeći po vjetru u leđa koji u posljednje vrijeme ima hrvatski film, vjerujemo kako će i 'Visoka modna napetost' postati novi kino hit!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook