Ljubav cvate!

Rijetko ih vidimo skupa u javnosti, a sad je pao jedan slatki poljubac pred našim fotografima!

Momčilo Otašević Momčilo Otašević DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 4 +0 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 3 Galerija

Jelena Peričin i Momčilo Otašević bili su jedni od glavnih zvijezda na premijeri filma "Po tamburi" u Puli.

Jedan od naših najljepših glumačko-ljubavnih parova Jelena Perčin i Momčilo Otašević pojavili su se zajedno na svečanoj pretpremijeri domaće akcijske komedije "Po tamburi", koja je održana u Puli, na kojoj su plijenili veliku pozornost fotografa i okupljenih.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin - 1 ''Neko kamenje ostaje...'' Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu ostala s Momčilom, rana od rastave još je svježa: ''Smeta mi...''

Jelena i Momčilo, kojeg trenutačno pratimo i u seriji "Dar Mar", zaljubljeno su i dobro raspoloženi pozirali pred objektivima, a pao je i poljubac. 

Ljubav između njih dvoje planula je na snimanju serije "Zora dubrovačka", a vjenčali su se 2018. godine i imaju dvoje djece. Glumac nam je u jednom razgovoru prepričao kako je započela njihova ljubavna priča.

"To je izgledalo da ni sami nismo znali što se zbiva, tako da smo skrivali praktično i od sebe samih, a ne od kolega. Iz velikog prijateljstva se rodila ljubav, i mogu vam reći da je to jako lijep put. Otkrili smo kolegama nakon mjesec-dva", prisjetio se Otašević.

O braku s Jelenom govorio je i u zabavnom serijalu DNEVNIK.HR-a "Fakap", u kojem je prepričao i neke njihove svađe.

"U principu, otkrio sam neke duhovite stvari koje često zajedno pričamo tako da će se sigurno nasmijati", kazao je Momčilo nakon što je priznao da Jelena još nije pogledala emisiju.

Otkrio nam je i što supruga misli o njegovu statusu miljenika žena i je li možda ljubomorna, ali i oslovljavaju li ga tako i u rodnoj Crnoj Gori.

"Naravno da nije ljubomorna, a i nema tu ništa zbog čega bi netko mogao biti ljubomoran. A u Crnoj Gori sam: 'Evo ga, onaj naš glumac' i to mi se sviđa" zaključio je Momčilo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene