Jednostavna i prekrasna

Naša influencerica u pripijenoj haljini privlačila sve poglede, bujni je dekolte izbacila kao glavni adut!

Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić, Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić Marko Mrkić i Jelena Perić - 3 Marko Mrkić i Jelena Perić - 2 Marko Mrkić i Jelena Perić - 1 Davor Garić, Jelena Perić i Marko Mrkić Jelena Perić, Marko Mrkić +16 Jelena Perić, Marko Mrkić Galerija

Influencerica i make up artistica Jelena Perić, zablistala je u večernjem izlasku s prijateljicama.

Jelena Perić koju trenutno gledamo pred malim ekranima, u emisiji "Ples sa zvijezdama", oduševila nas je svojom kombinacijom. Naime, na Instagram detalju podjelila je kako je tekao dogovor za izlazak nje i influencerice Ivane Mišković, a i fotografiju iz izlaska gdje je vidljivo da je Jelena zablistala u uskoj, crvenoj haljini. 

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama - 1 U nedjelju završnica! Poznato je koga gledamo u finalu Plesa sa zvijezdama, jesu li među njima i vaši favoriti?

Satenska haljina savršeno je istaknula njezinu figuru i raskošan dekolte, a ona je ponovno dokazala da joj svaki komad odjeće dobro stoji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up)

Osim u šminkanju  odijevanju, Perić se pokazala i kao odlična plesačica. Iz emisije u emisiju dobiva komplimente, što od strane žirija, što od strane publike.

Čini se, kako njoj baš sve ide dobro od ruke. I sama je prokomentirala svoj doživljaj u plesu sa zvijezdama: ''Kad sam ušla u show uopće nisam mislila da ću imati ovakvu podršku kakvu imam. Dapače, mislila sam da će ljudi baš poput Marka, imati taj neki osuđujući pristup'', priznaje Jelena.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Natalija Prica Natalija Prica Natalija Prica - 3 Natalija Prica - 2 +1 Natalija Prica - 1 Celebrity Dobro raspoložena Natalija Prica u javnosti poslije dugo vremena, pogledajte s kim se zabavljala

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans - 10 Luke Evans - 9 Luke Evans - 8 +15 Luke Evans - 7 Zanimljivosti Glumac poznat po isklesanom tijelu pokazao novog dečka, ovog puta izbor je pao na zgodnog grafičkog dizajnera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene