Jelena Perić i Igor Bubnjić trenutno očekuju svoje prvo dijete koje stiže na zimu.

Galerija


Jedna od najuspješnijih hrvatskih influencerica trenutno očekuje prvo dijete sa zaručnikom Igorom Bubnjićem.

Vezani članci Jelena Perić (Foto: Instagram) Pohvalila se blistavom stvarčicom: Hrvatska Kim Kardashian postat će supruga bivšeg Vatrenog Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) "Hrvatska Kim Kardashian" čeka prvo dijete sa splitskim nogometašem Igorom Bubnjićem

Make-up guruica Jelena Perić i bivši hrvatski reprezentativac ljubav su priznali početkom godine, a oko prve godišnjice veze saznali su kako čekaju bebicu.

Prije nekoliko dana, "hrvatska Kim Kardashian" potvrdila je i zaruke za mladog nogometaša koji je nedavno na Instagramu objavio odluku da odustaje od igranja profesionalnog nogometa zbog ozljede.

"Uvijek ćeš biti moj broj 1", poručila mu je tada lijepa zaručnica koja blista u blaženom stanju.

A ljepotica je sada na Instagramu objavila i prvi obiteljski portret na kojem pozira u crnom donjem rublju sa zaručnikom koji ju nježno ljubi u obraz. Fotografija je očekivano izazvala brojne lajkove i komplimente više od milijun Jeleninih pratitelja.

"Igor i ja smo se upoznali prije 8 godina preko Facebooka, no tek je sada bilo vrijeme da se poslože sve kockice", jednom je prilikom otkrila influencerica, a bebica sretnom paru stiže na zimu. 

Iako bi mogao imati koju god poželi, on više od 14 godina voli samo nju, a sad mu je postala i supruga