Figuru istesala plesom

Naša influencerica koju prati više od milijun ljudi pokazala tijelo u badiću: ''Vatro jedna, gori sve!''

Jelena Perić Jelena Perić Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić - 6 Jelena Perić - 5 Jelena Perić - 3 Jelena Perić - 2 Jelena Perić - 4 Jelena Perić - 5 +21 Jelena Perić - 6 Galerija

Jelena Perić objavila fotografiju u badiću na svom Instagram profilu, a pratitelji ugodno iznenađeni njezinom zgodnom figurom i raskošnim grudima.

Influencerica Jelena Perić trenutno provodi vrijeme u Rovinju s prijateljicom Ivanom Mišković, a na Instagramu je objavila fotografije u badiću koje su impresionirale njezine pratitelje.

Pogledaj i ovo Jelena Perić uspoređuju je sa svjetskom zvijezdom Gledali smo je u našem hit-showu, nakon čega je doživjela i ljubavni brodolom, a sada mami uzdahe fotkama s ljetovanja!

Riječ je o šarenom dvodijelnom bikiniju, čiji se gornji dio veže unakrsno. U njemu je Jelena istaknula svoje vitko majčinsko tijelo, preplanuli ten, ali i raskošne grudi kojima se može pohvaliti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up)

"Pojeo te ples, pojedi nešto", "Kakav komad", "Woow Jele", "Ma daaj nisi normalna", "Gori sve", "Amazonka", "Ma vatroo jedna", "Moj bikini", samo su neki od komentara njezinih vjernih obožavatelja, ali i kolega i prijatelja.

Također, na storijima je pokazala kako ona i Ivana provode vrijeme, što jedu, ali i kako znaju uživati uz dobru čašu vina i bazen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up)

Perić je pokazala i dokazala da joj ide od ruke sve čega se primi,  od šminkanja, stajlinga pa sve do plesa što nam je i dokazala svojim dolaskom u samo finale emisije "Ples sa zvijezdama" gdje je primala samo riječi hvale.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Ledon - 2 Jessica Ledon Jessica Ledon - 3 Jessica Ledon - 4 +9 Jessica Ledon - 1 Celebrity Njenog 25 godina starijeg dečka nije bilo na vidiku, rijetko se odvajaju, ali bez njega je još i veća zvijezda!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +28 Lidija Bačić Celebrity Lidija servirala raskošan dekolte u jako uskoj i kratkoj opravi, u sličnoj se nedavno našla u problemu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene