Otkrila detalje upoznavanja

Lijepa blogerica i nogometaš upoznali su se prije 8 godina na Facebooku, no zaiskrilo je tek lani

Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) +0 Jelena Perić (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Perić i Igor Bubnjić početkom rujna objavili su prvu fotografiju trudničkog trbuščića.

Hrvatska Kim Kardashian, kako ju zovu domaći mediji, posljednjih mjeseci uživa u blaženom stanju.

Pogledaj i ovo Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Dar za godišnjicu "Hrvatska Kim Kardashian" čeka prvo dijete sa splitskim nogometašem Igorom Bubnjićem

Riječ je o beauty blogerici i influncerici Jeleni Perić koja je neodoljivom fotografijom na Instagramu priznala kako čeka svoje prvo dijete s nogometašem Igorom Bubnjićem.

Ljepotica je trudna nešto više od 5 mjeseci, a vijest da će postati roditelji mladi je par dočekala oko prve godišnjice ljubavi.

Jelena i Igor zatim su nastavili objavljivati zajedničke te trudničke fotografije, no nisu otkrivali previše detalja o trudnoći sve do sada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric🦋 (@j_make_up) on

Naime, blogerica je svojih više od milijun sljedbenika na Instagramu poručila da ju mogu pitati bilo što te da će im na sve odgovarati, a očekivano, zaredala su se pitanja o trudnoći.

Tako smo saznali kako će par uskoro saznati čekaju li djevojčicu ili dječaka, no Jelena je istaknula i kako im nije bitno kojeg je spola beba dokle god je zdrava.

Otkrila je i kako već razmatraju nekoliko opcija za ime bebice, ali i kako je upoznala oca svog djeteta.

"Igor i ja smo se upoznali prije 8 godina preko Facebooka, no tek je sada bilo vrijeme da se poslože sve kockice", poručila je obožavateljima. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +8 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Poigrava li se to Meghan s dobrim ukusom? Nikad kraća haljinica otkrila gola koljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene