Jelena Perić i Igor Bubnjić početkom rujna objavili su prvu fotografiju trudničkog trbuščića.

Galerija


Hrvatska Kim Kardashian, kako ju zovu domaći mediji, posljednjih mjeseci uživa u blaženom stanju.

Vezani članci Jelena Perić - 5 Bujni dekolte i fantastična figura pet mjeseci nakon poroda, našu Kim Kardashian usporedili i s Bondovom djevojkom Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) "Hrvatska Kim Kardashian" čeka prvo dijete sa splitskim nogometašem Igorom Bubnjićem

Riječ je o beauty blogerici i influncerici Jeleni Perić koja je neodoljivom fotografijom na Instagramu priznala kako čeka svoje prvo dijete s nogometašem Igorom Bubnjićem.

Ljepotica je trudna nešto više od 5 mjeseci, a vijest da će postati roditelji mladi je par dočekala oko prve godišnjice ljubavi.

Jelena i Igor zatim su nastavili objavljivati zajedničke te trudničke fotografije, no nisu otkrivali previše detalja o trudnoći sve do sada.

Naime, blogerica je svojih više od milijun sljedbenika na Instagramu poručila da ju mogu pitati bilo što te da će im na sve odgovarati, a očekivano, zaredala su se pitanja o trudnoći.

Tako smo saznali kako će par uskoro saznati čekaju li djevojčicu ili dječaka, no Jelena je istaknula i kako im nije bitno kojeg je spola beba dokle god je zdrava.

Otkrila je i kako već razmatraju nekoliko opcija za ime bebice, ali i kako je upoznala oca svog djeteta.

"Igor i ja smo se upoznali prije 8 godina preko Facebooka, no tek je sada bilo vrijeme da se poslože sve kockice", poručila je obožavateljima. 

Poigrava li se to Meghan s dobrim ukusom? Nikad kraća haljinica otkrila gola koljena