Jelena Perić nakon rođenja sina Tea proživljava naljepše životne trenutke i dijeli ih s brojnim obožavateljima putem društvenih mreža.

Galerija


Jedna od naših najuspješnijih influencerica i beauty blogerica Jelena Perić izašla je iz rodilišta nakon što je prije nekoliko dana rodila svoje prvo dijete, sina Tea.

Vezani članci Jelena Perić Hrvatska Kim Kardashian rodila je sina: "Dobrodošao na svijet, Teo" Jelena Perić Hrvatska Kim Kardashian pozirala u ultrakratkoj haljini i pokazala luksuzni stan koji je kupila sa zaručnikom

"Najbolje Valentinovo ikad! Doveli smo našu bebu kući", napisala je Jelena iz fotografiju na kojoj pozira sa zaručnikom, nogometašem Igorom Bubnjićem i novorođenim sinom.

Jelena, koja nosi i nadimak hrvatska Kim Kardashian zbog fizičke sličnosti s najpopularnijom svjetskom reality zvijezdom, na Instagramu je objavila i fotografije iz automobila dok su se ona i sin vraćali kući, gdje su ih dočekali plavi baloni i slatki pokloni. Igor nije zaboravio da je danas Valentinovo pa ju je dočekao i aranžman crvenih ruža.

"Čestitamo, želimo vam puno sigurnih avantura", "Sretno Valentinovo, neka vam ovo bude najljepše", "Čestitam ljepotice", "Najslađa obitelj", "Tako sam sretna zbog vas ljudi", "Jedva čekamo nove detalje", poručili su joj u komentarima obožavatelji.

Inače, Jelena je sa svojim fanovima na društvenim mrežama dijelila sve detalje trudnoće, a prije mjesec dana ih je zabrinula nakon što je završila u bolnici, no poručila im je da ne brinu.

Jelena i Igor svoju su vezu potvrdili početkom prošle godine, a potomo su se ubrzo zaručili te objavili vijest da čekaju bebu, što im je zapravo bio najbolji poklon za prvu godišnjicu veze.

Franka raznježila obožavatelje novom obiteljskom fotografijom: "Moji dečki i moje more. Puse"