Jelena Perić i Igor Bubnjić dobit će sina.

Galerija


Hrvatska Kim Kardashian, kako nazivaju 28-godišnju Jelenu Perić zbog velike sličnosti s najpoznatijom reality zvijezdom na svijetu, otkrila je spol djeteta kojeg čeka s nogometašem Igorom Bubnjićem.

Par je snimio preslatki video kojeg su objavili na društvenim mrežama i pohvalili se da da čekaju sina.

"Pripremite se za novog dobitnika Zlatne lopte", poručio je Igor uz objavljeni video u kojem on i Jelena plavim konfetama objavljuju spol njihovog prvog djeteta.

Par je zbog prinove presretan, a planiraju i vjenčanje čime se Jelena pohvalila na svom profilu na Instagramu i ponosno pokazala zaručnički prsten.

Jelena i Igor poznaju se više od 8 godina no među njima je zaiskrilo tek prošle godine. Početkom godine objavila je vijest da je u sretnoj vezi s Igorom, a na prvu godišnjicu veze saznali su da čekaju bebu.

"Igor i ja smo se upoznali prije 8 godina preko Facebooka, no tek je sada bilo vrijeme da se poslože sve kockice", poručila je obožavateljima.

Lijepa Jelena je nedavno na Instagramu objavila i prvi obiteljski portret na kojem pozira u crnom donjem rublju sa zaručnikom koji ju nježno ljubi u obraz, a obožavatelji su joj uputili brojne komplimente i pohvale. 

Indira pokazala novu frizuru koja se nije baš svima svidjela: "To nisi ti, puno te postarala"