Jelena Perčin i Momčilo Otašević otkrili su gdje idu za blagdane.

Galerija


Glumica Jelena Perčin i njezin partner, također glumac, Momčilo Otašević uvelike se spremaju za putovanje. Naime ovaj će par zajedno s svojom kćerkicom te kćerkicom iz Jeleninog prvog braka skupa proslaviti blagdane daleko od Zagreba.

Vezani članci Momčilo Otašević - 2 Momčilo Otašević raznježio sve rijetkom fotografijom s kćerkicom Mašom: "Predivni tata i njegova princeza" Jelena Perčin i Momčilo Otašević - 5 Obitelj Perčin Otašević donedavno je bila razdvojena čak pet mjeseci, ali sad su opet na okupu: ''Odvojenost nikad nije ugodna stvar''

Cijela obitelj putuje avionom kako bi si skratili put, a krajnje odredište im je susjedna Crna Gora, odnosno rodna gruda popularnog Momčila.

''Momini roditelji bili su u Zagrebu kada sam rodila i stvarno su mi bili od velike pomoći tih prvih dana. Maša im je prvo unuče i veliko im je veselje što im prvi put dolazi u kuću, a i Lota je uzbuđena jer je to njezin prvi dolazak na Cetinje. Dosad je bila samo u Tivtu. Bit će veselja, običaja i svi se tom putu jako veselimo'', kazala je Jelena za Gloriju.

Ovo su najseksi selfiji na svijetu: Ona je majka, ima tek 24 godina, a fotke su joj vruće kao kalorifer

Podigla prašinu: Uloga Anje Alavanje zbog koje su krenuli pozivi njezinim roditeljima

Sandra se sinoć pretvorila u čudo. Dubokim dekolteom i prorezom ukrala svu pažnju i mamila muške uzdahe