Jelena Orešković odlučila se zauzeti za svog prijatelja. Krešimir Svitlanović nosi se s optužbama da je zlostavljao Katarinu Rautek, no Jelena ističe da postoji i druga strana priče.


Bivša manekenka Jelena Orešković poslala je putem svog Facebooka poruku bivšoj pjevačici grupe E.T., Katarini Rautek. Katarina Rautek nedavno je prekinula vezu s Krešimirom Svitlanovićem, za kojeg tvrdi da ju je fizički zlostavljao, a s kojim ima i dvoje djece.

Vezani članci Slika nije dostupna Nakon burnog životnog perioda: Udala se Katarina Rautek, tetovirala ime muža na šaku Slika nije dostupna Ljubav u Parizu: Nekadašnja hrvatska manekenka ponovno postala majka!

Nedavno se Katarina zaručila za muškarca kojeg je upoznala putem društvenih mreža, a u medijima tvrdi da je spremna za novi početak. Jelena je, čini se, Krešimirova prijateljica pa je odlučila poslati poruku Katarini.

"Ona nas opet, po ne znam koji put, putem medija uvjerava da je otac njene djece kriv za to sto je sirota morala posegnuti za kapljicom, čak i kad po djecu odlazi u vrtić! Mora da joj je 'manijak', kojeg slučajno osobno znam kao izuzetno mirnog i sramežljivog dečka iz kvarta, dva puta stavio i opasnu drogu u ljubljenu joj kapljicu kad mu je rodila čak dvoje djece! Na kraju zadnje tužne ispovijesti u jednom od medija koji joj daje prostor, ova žrtva zlostavljanja ne zaboravlja napomenuti da je svoju priču pretočila u pjesmu!", napisala je, između ostalog, Jelena Orešković.