Golemo veselje

TRUDNA JE Hrvatska manekenka čeka drugo dijete

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Manekenka i njezin suprug uzbuđeni su i nestrpljivo očekuju prinovu u obitelji.

Bivša manekenka s pariškom adresom, Jelena Orešković, čeka drugo dijete. ''Istina je, trudna sam četiri i pol mjeseca i čini se da opet nosim djevojčicu. Liječnik nije mogao s potpunom sigurnošću reći jer je beba bila okrenuta tako da se nije jasno vidjelo. No prema onom što je vidio, rekao bi da je djevojčica'', potvrdila je Jelena.

Pogledaj i ovo Spot Bomba (FOTO: Youtube) Otkrivamo gdje su Gdje su nestale? Tina, Aleksandra, Jelena… bile su glavne zvijezde spota, a onda su se neke od njih povukle

Bivša manekenka 2011. godine udala se za dizajnera Hermidasa Atabeykija, a zbog ljubavi se preselila u Pariz. Oboje se vesele što će po drugi put postati roditelji.

''Ako je zaista djevojčica, onda će biti onako kako si suprug potajno priželjkuje. Iako nam je najvažnije da sve prođe u najboljem redu i da beba bude zdrava – ističe Jelena. Njihova kći Panthea (4) veseli se što će dobiti seku. Panthea već nekoliko mjeseci zna da će dobiti seku ili bracu jer mi se u ovoj trudnoći trbuh puno ranije počeo nazirati. Izrazila je želju za sekom koju bi nazvala Panthea. Kad sam joj objasnila da se ne mogu obje zvati jednako, onda je zadovoljno zaključila da će se beba zvati Panthea dva'', otkrila je Jelena za portal Scena.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene