Jelena Karleuša izgleda, prema mišljenjima mnogih, različito na fotografijama koje su snimljene ispred tv studija i onima koje je stavila na svoj Instagram u istoj haljini.

Galerija


Jelena Karleuša (42) već je poznata po svojim oskudnim modnim kombinacijama, no ipak svakom novom uspije iznenaditi javnost. 

Vezani članci Jelena Karleuša - 3 Karleuša izložila grudi i međunožje pa iznenadila opisom fotke, neki se našalili na njezin račun Jelena Karleuša Jedva je dočekala pobjeći na odmor pa se skinula u minijaturni badić koji joj je jedva obuzdao grudi

Pjevačica je u ponedjeljak privlačila pozornost kada je došla u Beograd na snimanje emisije Grand specijal u kojoj je u žiriju. Jelena je pritom na sebi imala crnu haljinu neobičnog kroja čiji je gornji dio bio dosta razotkrivajući. 

Dvije tanke špagice oko Karleušinog vrata jedva su držale tkaninu koja je pokrivala njezine bujne grudi, a pri izlasku iz auta imala je ruku na dekolteu da joj ne bi previše pokazala. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐍

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

U istoj haljini je pjevačica pozirala i na Instagramu i javnost je primijetila da se prilično razlikuju fotografiju od ovih pred televizijskim studijem. Opet su ju počeli optuživati da previše sređuje svoje slike. 

Inače, sličnu kreaciju je Jelena krajem kolovoza kada je pozirala na odmoru u Turskoj. No donji dio, odnosno suknja je bila kraća i nije bila spojena s gornjim dijelom. 

Grubnić pokazao kako provodi večer, pa domišljatom rečenicom uz prigodnu fotku izazvao salve smijeha