Urnebesan video

Karleuša u tangama pala s daske! ''Što se dupe fino treska'', ''Ma nisi ti ni za što, samo za krevet''

Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša (FOTO: Facebook) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) +0 Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Karleuša objavila je duhoviti video s godišnjeg odmora.

Jelena Karleuša odmarala je na Maldivima, a koliko se dobro zabavljala pokazuje i video koji je objavila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Naime, Jelena je pokušala popeti se na dasku i veslati, no to joj baš i nije pošlo za rukom. U oskudnom kupaćem kostimu željela je pokazati kao je vješta u vodenim sportovima, ali pjevačica se poskliznula i pala u vodu.

Snimka je zabavila i nju i njezine pratitelje koji su većinom oduševljeni njezinim videom, no bilo je tu i nešto prostijih komentara.

''Što se dupe fino treska'', ''Ma nisi ti za ništa samo za krevet'', neki su od nepristojnih komentara.

Jelena je očito izgubila ravnotežu pa se s lakoćom poskliznula s daske. Video je naravno brzinom munje postao pravi hit na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene