stigla u muškom društvu

Karleuša u prozirnoj kreaciji prekršila važno pravilo na vjenčanju, a ispod oprave naziralo se i donje rublje

Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 2 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 8 +24 Jelena Karleuša - 1 Galerija

Jelena Karleuša pojavila se na vjenčanju Milice Škorić i Sebastijana Vase Jeremića u Beogradu u prozirnoj bijeloj haljini ispod koje se vidjelo njezino donje rublje.

Srpska turbo-folk zvijezda Jelena Karleuša za vikend je bila na vjenčanju kćeri pjevačice Mire Škorić, Milice, i njezina dugogodišnjeg dečka Sebastijana Vase Jeremića.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Na vjenčanje koje se održalo u Beogradu povela je svojeg menadžera i dugogodišnjeg prijatelja Zorana Birtaševića, a svojim je izdanjem ukrala svu pozornost te je prekršila jedno važno pravilo.

Naime, Jelena se na vjenčanju pojavila u bijelom, boji koja je obično rezervirana samo za mladenku, a usto je odabrala i potpuno prozirnu haljinu ispod koje su se vidjeli njezin grudnjak, steznik s halterima, a pokazala je i još više nego što je planirala.

Karleuša je inače poznata po provokativnim izdanjima, a nedavno je za Instagram pozirala i gotovo potpuno gola te je ključne dijelove pokrila samo trakicama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)

Pjevačica je ovaj mjesec napunila 44. godine, a rođendan je proslavila u Dubaiju te je i za tu prigodu odabrala provokativnu haljinu u kojoj je malo toga prepustila mašti.

U posljednje se vrijeme puno pisalo i o njezinu razvodu od nogometaša Duška Tošića nakon 14 godina braka, tijekom kojeg su dobili dvije kćeri, što je pjevačica potvrdila i na svojem Instagramu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Rowland - 12 Kelly Rowland - 13 Kelly Rowland - 14 Kelly Rowland - 15 +15 Kelly Rowland - 11 Celebrity Bivšu članicu benda koji je nekad žario i palio dugo nismo vidjeli, zanosnu figuru izložila je na plaži

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nela Đinđić i Marko Kutlić - 10 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 7 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 9 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 11 +22 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 12 Celebrity Još jedan ljetni prekid poznatog domaćeg para: ''Tražili smo mir i harmoniju, čini se da ju nismo pronašli...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene