Stigla bez grudnjaka

Karleuša zakopčana do grla osvanula u jednom od čednijih izdanja, ali jasno je čime ga je začinila!

Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 1 +0 Jelena Karleuša Galerija

Jelena Karleuša stigla je na ročište u Palaču pravde u Beogradu, a njezin je dolazak privukao pažnju tamošnjih paparazza.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša snimljena je pri dolasku na ročište u beogradsku Palaču pravde, za što je odabrala jedno od zatvorenijih izdanja u kojima smo je imali priliku vidjeti.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

43-godišnja Jelena pojavila se do grla zakopčana u pripijenoj plavoj haljini, ispod koje su se jasno nazirale bujne joj grudi, no svima je bilo jasno i da je grudnjak odlučila preskočiti i time začiniti na prvi pogled čednu kombinaciju. Na nogama je nosila ravne balerinke, što je također prava rijetkost jer smo je navikli gledati u vrtoglavo visokim potpeticama, a pogled je sakrila iza sunčanih naočala i činilo se da joj nije bilo drago što je snimaju.

Jelena je poznata po svojem odvažnom i seksepilnom stilu odijevanja, a njezin profil na Instagramu vrvi fotografijama na kojima je oskudno odjevena, za koje dobiva na tisuće lajkova. A da se pridruži toj popularnoj društvenoj mreži nedavno je odlučio i Jelenin otac Dragan Karleuša, koji je otvorio profil i u opisu otkrio nepoznate detalje o sebi.

"Policajac u penziji, nekadašnji bubnjar, sportaš, morski i riječni vuk, tata i djed", stoji u opisu njegova profila, na kojem još nema objava, a prati tek nekoliko osoba, među kojima je i njegova prvorođena kći Jelena.

Ona je jednom prilikom u emisiji "Zvezde Granda" ispričala kako joj je otac svirao bubnjeve u bendu "Pro arte", čiji je član bio i pokojni kompozitor i klavijaturist Đorđe Novković, piše Espreso.rs.

Inače, Dragan je Jelenu dobio u braku s prvom suprugom Divnom, dok je s drugom suprugom dobio sinove Ivana i Nikolu.

Jelenina majka Divna preminula je prije tri godine, a pjevačica se još teško nosi s gubitkom.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck i Jennifer Lopez - 2 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez - 1 +6 Ben Affleck i Jennifer Lopez Celebrity Affleck uhvaćen u trenutku kada nije očekivao paparazze, činilo se i da će zaplakati, a čudne izraze nije mogao prikriti!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Nina Badrić Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 +0 Vanna i Nina Badrić Celebrity Nina objavila fotku s Vannom, no jedan je detalj neke zbunio, primjećujete li i vi tu nešto čudno?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene