Oštro!

Karleuša progovorila o razvodu od Tošića: ''Nemam više tolerancije, kad bude zaslužio, spomenut ću ga''

Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 7 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša i Duško Tošić Jelena Karleuša, Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) +20 Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Galerija

Jelena Karleuša u velikom je intervjuu progovorila o trenutnoj situaciji sa suprugom Duškom Tošićem te otkrila da još nisu predali papire za rastavu braka.

Jelena Karleuša izaziva veliku pompu u javnosti sa svojim privatnim i javnim životom, a osim što pažnju privlači seksipilnim odjevnim kombinacijama i izgledom, medijske stupce punila je objavivši odluku o rastavi braka sa srpskim nogometašem Duškom Tošićem.

Početkom srpnja, Karleuša je na svom Instagram profilu objavila da se rastaje od Tošića nakon 14 godina braka.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše obitelji", dodala je na samom početku Jelena.

U velikom intervjuu koji je prenio Kurir.rs, Jelena je sada progovorila o razvodu od Duška. Naime, ona i Duško još nisu predali papire za razvod, a Karleuša je na to odgovorila:

''Nismo. Neka pišu što hoće i tko što hoće, kao i do sada. Pogodi me k'o slona kad komarac ugrize najdeblji dio. Neću više nikome ništa objašnjavati.''

Upitali su je i što misli o tome je li pretjerala s objavom na Instagramu.

"Nisam pretjerala. Moraš naučiti biti pametan. Nemam više godina za gubljenje. Ili-ili je od sada sve u mom životu. Nemam više tolerancije. Izgubljena je u ove 44 godine patnje. Uostalom, neću više o Dušku. Kad bude zaslužio nešto lijepo, spomenut ću ga. Do tada me pitajte o ljubavi prema životinjama'', odgovorila je.

U ostatku intervjua, Karleuša se osvrnula i na svoje kćeri Atinu i Niku.

"Uskoro će napuniti 13 i 14 godina, a razdoblje nikad nije bilo teže i za njih i za mene. Borim se kako znam i umijem s dvije djevojke u pubertetu koje vrlo pristojno podnose pritisak majčine slave. Kod kuće je situacija teža i stresnija, slava je manji problem. Borim se kao lav da ih zaštitim i ojačam", rekla je.

Podsjetimo, sredinom siječnja 2019. godine Balkan je zatresao seks-skandal u kojem su glavni akteri bili upravo Karleuša i nogometaš Ognjen Vranješ. Jelena je sve glasine o prevari demantirala, a u međuvremenu se počelo naveliko pisati kako ni Duško njoj nije vjeran te su se spominjale razne žene, među kojima i plavokosa manekenka Sofija Milošević.

Ipak, Karleuša i Tošić tada su uspjeli spasiti svoj brak, no u siječnju ove godine potresao ih je novi skandal.

Prema pisanju srpskih medija, par se posvađao tijekom proslave pravoslavnog Božića, nakon čega je Jelena policiji prijavila da ju je Duško udario. Unatoč svemu, odustala je od podizanja kaznene prijave protiv supruga, a isto se dogodilo i dvije godine ranije, kada ga je prijavila zbog psihičkog maltretiranja i usto optužila da joj je zavrnuo ruku. Duško je to demantirao ističući kako Jelenu nije ni taknuo i kako su samo raspravljali.

Ipak, odlučili su kako je njihovoj ljubavi došao kraj.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Ristović - 1 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Pišek - 1 +25 Nikolina Pišek - 2 Zanimljivosti Nikolina Pišek pozirala u badiću, a uz atribute pažnju je ukrala njena definicija lijenosti: "Ja sve od navedenog"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lolo Jones - 7 Lolo Jones - 3 Lolo Jones - 4 Lolo Jones - 5 +6 Lolo Jones - 11 Zanimljivosti Ima 40 godina i nikada nije spavala s muškarcem, a evo kako je to objasnila: "Nitko me ne želi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene