Porno afera Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa započela je sredinom siječnja 2019. godine.

Galerija


Iako je tjednima zabavljala javnost, navodna afera Jelene Karleuše i nogometaša Ognjena Vranješa više nije u središtu pozornosti.

Vezani članci Jelena Karleuša i Duško Tošić (Foto: Instagram) Ne djeluje sretno: Jelena Karleuša objavila fotografiju s proslave suprugova rođendana, a Vranješ provocira Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Karleuša se razvodi? Njezin muž kontaktirao odvjetnike, želi sačuvati 14 milijuna eura

Ona je izbila sredinom siječnja kada je navodno 29-godišnji nogometaš objavio Jelenine eksplicitne fotografije koje su odmah preplavile internet, pa je ona objavila fotografiju njegovog spolovila i njega u krevetu dok plače,  zatim i oštro demantirala da vara supruga, također nogometaša, Duška Tošića.

"Povodom sadržaja koji kruži internetom, izjavljujem sljedeće: Na većini objavljenih fotografija se ne nalazim ja, i riječ je o fotomontaži koju svatko malo vještiji sa kompjuterom može napraviti. Neki od sadržaja fotografija su ukradene iz mojeg telefona, dorađene i plasirane da se naudi meni i mojoj obitelji. Apeliram na medije i ljude s društvenih mreža da ne sudjeluju u ovome. Naravno, saznanja su mi da iza ovoga ne stoji jedan čovjek, već čitava organizacija. Svi oni koji stoje iza ovoga će pravno odgovarati", napisala je Jelena Karleuša tada na svom Instagramu, a obećanje s tužbama je održala.

Pjevačica je ubrzo s kćerima otputovala suprugu u Kinu, zatim su zajedno otišli na odmor u Dubai, a Jelena se vratila i na vrhove glazbenih ljestvica singlom "Lajk".

A sada je postala i tema završnog rada jednog studenta na Fakultetu političkih znanosti, a njegov naslov glasi: "Celebrity diplomacija na prostoru bivše države Jugoslavije: Slučaj Jelene Karleuše". Drugim riječima, student je zanemario skandal koji je tjednima tresao cijeli skandal te se koncentrirao na neke druge stvari.Pjevačica se time pohvalila na društvenim profilima, a radilo se o završnom eseju iz kolegija "Cyberpolitika"

"Nisam pisao o seks skandalu. Proveo sam objektivnu analizu sadržaja njezinih Twitter objava i objektivno sam iznio rezultate u pogledu koliko je to objava, na koju tematiku, koliko ih je bilo društveno angažiranih i slično. Jelena je jedini celebrity na ovim prostorima koji društvene mreže koristi u te svrhe", izjavio je student za 24sata.

Priča se ipak zahuktava: Irina Shayk prestala je pratiti Lady Gagu na društvenim mrežama

Mlađahna djevojka omiljenog glumca plijenila pažnju dok je u grudnjaku šetala kroz grad

Stručnjaci za govor tijela analizirali su senzualni nastup Gage i Coopera, evo što oni kažu – postoji li nešto više?