Iako je za kopiranje htjela optužiti Rihannu, neki su uočili da je zapravo Jelena ta koja kopira druge.


Na meti plagijatora među posljednjima se našla Rihanna. Barem tako tvrdi pjevačica Jelena Karleuša koja je na svom Instagramu objavila video koji prikazuje nevjerojatnu sličnost Rihanninog spota iz 2015. godine i svog koji je nastao dvije godine ranije.

"Otišla sam dvije godine unaprijed, u mom tajnom vremeplovu, iskopirala Rihannu i vratila se nazad. Pa vi poslije kažite da nisam opasna", ironično je napisala srpska pjevačica.

 

3, 2, 1 ....

A video posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 Brojni obožavatelji stali su u obranu Karleuše, dok su neki zaključili da je u ovoj priči Jelena ta koja je kopirala. "Rihanni je Jelena bila inspiracija za spot? Vau. Koja diva. Jelena je taj video snimila 2013., a prije nje slične spotove snimile su Mariah Carey, Beyonce, Britney, Lady Gaga, Pussycat Dolls. Neke čak i 10 godina ranije", stoji u jednom komentaru ispod objave.

Jelena Karleuša (FOTO: Instagram)

Inače, Rinanna nije prva koja se našla na meti Jelene Karleuše. Prije nje za kopiranje javno je prozvala Kim Kardashian, Kylie Jenner, Madonnu, Fergie... a sigurni smo da će se taj popis uskoro i proširiti nekom novom zvijezdom.