žestoki obračun

Karleuša oplela po Tesli: "On je čudak bez žene, imao je i poremećaj"

Jelena Karleuša, Nikola Tesla (FOTO: Instagram, Profimedia) Jelena Karleuša, Nikola Tesla (FOTO: Instagram, Profimedia) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Karleuša, Nikola Tesla (FOTO: Instagram, Profimedia) Galerija

Pjevačica Jelena Karleuša osvrnula se na lik i djelo Nikole Tesle. Naravno, bez dlake na jeziku.

Jelena Karleuša svojim izjavama ponovno podiže prašinu. Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji ovog puta pozornost je izazvala svojom izjavom o Nikoli Tesli. Iako je on mnogima neosporna inspiracija, Karleuša njime i nije naročito impresionirana. Povod da iskaže svoje mišljenje o čuvenom znanstveniku Karleuši bila je imitacija Nenada Pagonisa u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

On je, naime, u emisiji prvo odbio imitirati Conchitu Wurst, da bi se naposljetku na pozornici pojavio u majici s likom Nikole Tesle. On je, prema Nenadovu mišljenju, simbol tradicionalnih vrijednosti, no njegova izjava razbjesnila je Mariju Šerifović, ali i Jelenu Karleušu.

"Da li je moguće da je Nikola Tesla asocijacija na muškarčinu i tradicionalne vrijednosti? Koliko ja znam i koliko smo učili u školi, on je bio čudak bez žene. On nije bio nikakav predstavnik tradicionalnih vrijednosti. Imao je i poremećaj, stalno je prao ruke, nitko ga nije doticao, plašio se bakterija, nije komunicirao s ljudima", izjavila je Karleuša pa nastavila s pohvalama na račun Conchite Wurst.

"Ona je iznimno uspješna osoba koja je pobijedila na Eurosongu i koja je jako aktivna kada je riječ o humanitarnom radu. Da li je Conchita muško, žensko ili nešto treće, to je manje važno, bitno je kakav je tko čovjek. Generalno mislim da ljude ne treba dijeliti po nacionalnosti, boji kože, vjeroispovijesti... Da li si ti muško, žensko ili vanzemaljac, to je nebitno ako si vrijedna osoba", zaključila je Karleuša, a njezinu izjavu prenio je Kurir.

Jelena Karleuša, Nikola Tesla (FOTO: Instagram, Profimedia) Jelena Karleuša, Nikola Tesla (FOTO: Instagram, Profimedia)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene