Jelena Karleuša na Instagramu je objavila niz fotografija i videa posvećenih majci Divni.

Galerija


Početkom mjeseca Jelena Karleuša suočila se sa strašnim gubitkom, preminula je njezina voljena majka Divna. Pjevačici su tužnu vijest priopćili prijatelji nakon što se vratila s gaže u Austriji.

Vezani članci Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Jelena Karleuša podijelila poruke koje je s majkom Divnom razmijenila prije njezine smrti Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Karleuša prvi put u javnosti poslije majčine smrti: Blijedo lice sakrila je iza tamnih naočala i crne kapuljače

Njezini najbliži zabrinuti su za njezino psihičko zdravlje, a u najtežim trenucima najveća joj je podrška suprug Duško Tošić, kojeg je ta vijest također strašno potresla.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏻

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Jelena tuguje u miru, a otkako je ostala bez majke, izbjegava medije. No tijekom vikenda prvi se put oglasila, ali tako što je na društvenim mrežama objavila niz fotografija i snimki posvećenih najvažnijoj osobi u njezinu životu koje više nema, a koja joj je bila najveći oslonac u svemu.

Njezine objave rastužile su njezine obožavatelje, a pjevačici će sigurno biti potrebno još neko vrijeme da se oporavi. Fanovi su joj poručili samo da bude jaka, no njezini najbliži pomalo su zabrinuti za nju.

''Jelena je potpuno ušutjela. Samo gleda u jednu točku, doziva majku i to je sve. Nas prijatelje ne vidi. Na telefon se ne javlja, ne čita poruke. Teško nam je gledati je u tom stanju jer to nije ona naša Jelena koja je uvijek bila jaka za sve nas, a do posljednjeg dana bila je jaka i za svoju majku. Nije dozvoljavala da itko zna da je njezina majka bolesna, o njoj je uvijek govorila s najvećim optimizmom. I kad je njezinoj majci bilo jako loše, ona bi svejedno sve odradila sa smiješkom, nitko nikad nije mogao znati bori li se s nekim problemom. I takva je Jelena cijeli život, uvijek je bila prava lavica'', govori izvor blizak pjevačici.

Svi se boje da će Jelenu tuga potpuno preuzeti jer, kažu, ona se uvijek zalagala za druge, a sama odbija svaku pomoć. 

Ignorirala zabranu mladenaca: Nina Badrić objavila fotografiju s raskošnog vjenčanja Tedeschija mlađeg