Srpska pjevačica Jelena Karleuša objavila je na Instagramu novu fotografiju na kojoj pozira u svom najvatrenijem izdanju, za što je i ovaj put dobile tisuće komplimenata.

Galerija


Pjevačica i jedna od najvećih estradnih zvijezda susjedne nam Srbije, 42-godišnja Jelena Karleuša počastila je svojih 2,3 milijuna pratitelja na Instagramu jednim od najprovokativnijih izdanja u kojima smo ju u posljednje vrijeme imali prilike vidjeti.

Vezani članci Jelena Karleuša Ona je najbolji primjer osobe koju nije briga što će drugi reći, je li ovo što ima na sebi premalo ili tako treba biti? Jelena Karleuša Karleuša još jednim upečatljivim izdanjem uspjela nadmašiti samu sebe, morate vidjeti ovu haljinu sa stražnje strane

Jelena je objavila fotografiju na kojoj je od glave do pete odjevena u traper, ali u najminijaturnijim odjevnim komadima - tangicama i gornjem dijelu bikinija, a na sebe je nabacila i kratku traper-jaknicu. U krupnom planu tako se našla njezina bujna pozadina, ali i dekolte dok pozira ispred ogledala.

"Bomba", "Gasi internete", "Ženo, jesi li realna?", "Izgledaš sjajno", "Ovo je žena za sva vremena. Jeco, skidam ti kapu, ti si avion", "Savršena si", "Svaki put se oduševim kada te vidim", "Kraljica nad kraljevima", "Srce će me opalit kad vidim kako imaš dobru guzu. Nemoj mi to radit", "Meni nije dobro, ima da ljudi padnu u nesvijest", "Moram reći da rijetko pregledam tvoje slike na Instagramu, ali ovo je stvarno wow", "Dobra si toliko da me kao ženu boli gledati u tebe (pozitivna ljubomora, naravno). Level pro", samo su neki od komentara u kojima joj se obožavatelji dive.

Jelena inače slovi kao jedna od pjevačica s najhrabrijim modnim ukusom kojim često pomiče granice i bude tema brojnih medijskih natpisa i naslovnica. Iako se već puno puta našla na meti kritika da previše koristi fotošop i uređuje fotografije koje objavljuje na Instagramu, to njezine vjerne obožavatelje ne sprječava da joj se i dalje nastave diviti i obasipati je komplimentima.

Upoznali su se na setu serije koju je i hrvatska publika obožavala, a danas su zaljubljeni kao i prvog dana!

Jennifer Aniston slovi za prirodnu ljepoticu, no mala promjena u njezinu izgledu mnoge je začudila