Divna, majka srpske pjevačice Jelene Karleuše preminula je 3. ožujka prošle godine nakon duge i teške bolesti.

Galerija


Srpska pjevačica Jelena Karleuša (41) posvetila je pokojnoj majci Divni objavu na godišnjicu njezine smrti. 

Vezani članci Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Karleuša se oglasila prvi put od smrti majke i rasplakala svoje obožavatelje: ''Mila, budi jaka..'' Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Karleuša prvi put u javnosti poslije majčine smrti: Blijedo lice sakrila je iza tamnih naočala i crne kapuljače

"Moj anđele", napisala je Jelena pokraj fotografije s majkom. Novinarka Divna preminula je u 61. godini 2019. nakon duge i teške bolesti. Pjevačica u tom trenutku nije bila u Beogradu jer je imala nastup, a kada je saznala tužnu vijest od šoka nije mogla govoriti. 

''Malo je reći da nije znala što ju je snašlo. U trenutku joj je pozlilo, problijedila je, neko vrijeme nije mogla pričati od šoka, a onda je samo počela plakati'', rekao je izvor za srpski Blic. 

Pjevačica je nakon toga, što je razumljivo, imala teško razdoblje. ''Jelena je potpuno ušutjela. Samo gleda u jednu točku, doziva majku i to je sve. Nas prijatelje ne vidi. Na telefon se ne javlja, ne čita poruke. Teško nam je gledati je u tom stanju jer to nije ona naša Jelena koja je uvijek bila jaka za sve nas, a do posljednjeg dana bila je jaka i za svoju majku. Nije dozvoljavala da itko zna da je njezina majka bolesna, o njoj je uvijek govorila s najvećim optimizmom. I kad je njezinoj majci bilo jako loše, ona bi svejedno sve odradila sa smiješkom, nitko nikad nije mogao znati bori li se s nekim problemom. I takva je Jelena cijeli život, uvijek je bila prava lavica'', rekao je izvor blizak pjevačici.

Karleuša se tri tjedna nakon majčine smrti vratila snimanju showa "Zvezde granda" i podijelila poruke koje je razmjenjivala s njom. 

Imala je 16 kad se udala za glumca od 50 godina: ''Sada sam žena i vrijeme je da progovorim''