Karleušinim obožavateljima nimalo se nije svidio kombinezon koji je pjevačica nosila tijekom nastupa za Novu godinu.

Galerija


Jelena Karleuša pjevačica je koja samom svojom pojavom izaziva lavinu komentara, a tako je bilo i tijekom te nakon njezina nastupa za Novu godinu. 

Vezani članci Jelena Karleuša Špagice i slova prekrili joj intimno područje, a odbrusila je i kritičarima: Škakljive fotke komentirala i Ella Dvornik Jelena Karleuša - 9 Sad nije upitno nosi li donje rublje: Izašla u prozirnom kombinezonu, a čini se da je zaboravila grudnjak

Razlog zbog kojeg je ovoga puta bila u centru pažnje jest kombinezon koji je odjenula posebno za tu večer, piše espreso.rs. Naime, kombinezon je bio potpuno proziran, a ona nije nosila donje rublje, pa se vidjelo gotovo sve. Cijelu kombinaciju začinila je ogromnim bijelim čupavim šeširom. 

Komentari na društvenim mrežama zbilja su razni, ali uglavnom negativni. Naime, oni koji su vidjeli snimke s tog njezina nastupa poručili su joj da je ovoga puta ipak malo pretjerala.

'''Još malo i to će skinuti'', ''Ženo, što uradi od sebe'', ''Sram te bilo'', ''Još malo pa će gole pjevati kako su krenule'', samo su neki od njih.

Što vi kažete, je li ova Karleušina kombinacija preizazovna ili?

Emisiju Zvezde Granda, gdje je Karleuša u žiriju, možete gledati na Nova Plus.

Sestra vojvotkinje Kate hvatala grudi koje su bježale iz mikro bikinija: Je li ih uspjela obuzdati?