Na društvenim mrežama Karleuša se uvrdljivim statusom izruguje Hrvatima.


Pjevačica Jelena Karleuša društvene mreže često koristi za izražavanje vlastitih političkih stavova. Ovog puta Karleuša se osvrnula na političku situaciju između Srbije i Hrvatske. Na svom Twitteru pjevačica je objavila poprilično uvredljiv status na račun Hrvata.

"Volim kad nam Hrvatska dijeli lekcije o tretmanu nacionalnih manjina dok tamo masovno lome ćirilične ploče. Slatki mali fašisti, bući bući bu", napisala je pjevačica.

Ispod objave odmah je planula rasprava u kojoj su mišljenja bila podjeljena, a u međuvremenu pjevačica je objavu obrisala.

Inače, ovo nije prvi put da Karleuša dijeli moralne lekcije Hrvatima. Po Hrvatima je Karleuša oplela i u kolovozu ove godine nakon što je bivši ministar vanjskih poslova Miro Kovač odgovorio na Vučićeve optužbe da se u Hrvatskoj provodi antisrpska politika te poručio da je vrijeme da se kolege u Srbiji smire.

Karleuša je na svom profilu objavila nekoliko tvitova. Prvo se zapitala "Zašto hrvatski narod dozvoljava da njihova vlast oživljava nacizam i fašizam?", konstatirajući da to zlo nikome nije ništa dobro donijelo.

Na kraju je zaključila da bi Srbija već odavno bila u Europskoj uniji da je slijedila primjer Hrvatske.

"Da smo kao Hrvatska, uvijek bili na strani okupatora i fašista, već bi odavno bili u EU", napisala je tada Karleuša.