Jelena Karleuša uvijek je dotjerana, ali bilo je i trenutaka kada je uhvaćena bez šminke.

Galerija


Jelena Karleuša trenutačno je u centru pozornosti zbog golemog pornoskandala koji ju je zadesio posljednjih tjedana, no unatoč tome ova srpska pjevačica već godinama uživa u velikoj popularnosti među ljubiteljima istočnjačkoga zvuka.

Vezani članci Divna Karleuša, Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Karleuša prvi put u javnosti poslije majčine smrti: Blijedo lice sakrila je iza tamnih naočala i crne kapuljače Lepa Brena (Foto: Screenshot Youtube) Bilo je to previše za nju: Lepa Brena u suzama i bez riječi napustila televizijski studio

Poznata je i po osebujnom stilu, uvijek je sređena, a njezine modne kombinacije i eskapade nerijetko kopiraju i brojne svjetske zvijezde.

Bez šminke ju je gotovo teško sresti, no dogodila se jedna situacija prije deset godina kada je Jelena bila potpuno nespremna za fotoreportere koji su se je sreli na ulici dok je izlazila iz svojeg automobila u društvu majke Divne.

Pjevačica je tada, priča se, a i vidi iz fotografija, dobila živčani napad zbog toga. Kako nije očekivala da će je fotografirati, iz kuće je izašla bez trunke šminke, a iste fotografije i danas se prepričavaju. Možete li uopće prepoznati Jelenu na ovim fotografijama s obzirom na to da ona iz kuće nikada ne izlazi a da pritom nije megasređena?

Fotografije pogledajte u našoj fotogaleriji.

Zašto Anka Mrak Taritaš uvijek nosi ovaj detalj? Uočili smo nešto dok smo kopali po foto arhivi

Otkriveno kako je Emil Tedeschi proslavio momačku prije nego oženi 17 godina stariju bogatašicu