Hmmm...

Ne zvuči baš kao cvjetanje ruža u braku: Karleuša javno čestitala suprugu rođendan, on ju izignorirao

Jelena Karleuša, Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Duško Tošić (Foto: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) +0 Ognjen Vranješ (Foto: Instagram) Galerija

Jelena Karleuša i Duško Tošić vjenčali su se 2008. godine, a godinama se šuška kako imaju povreme ljubavne izlete.

Sredinom siječnja prošle godine Balkan je zatresao seks-skandal u kojem su glavni akteri bili pjevačica Jelena Karleuša i nogometaš Ognjen Vranješ.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Neće joj oprostiti? Karleuša se razvodi? Njezin muž kontaktirao odvjetnike, želi sačuvati 14 milijuna eura

Niski udarci, golišave fotografije, uvrede, nagađanja... Balkan se tjednima tresao, a sve oči bile su uprte u srpsku zvijezdu i njezinog supruga, nogometaša Duška Tošića koji su ostali zajedno unatoč nedaćama.

Važno je naglasiti i kako Jelena i dalje demantira sve glasine oko prevare, a u međuvremenu se počelo naveliko pisati kako niti Duško njoj nije vjeran, a spominjale su se razne žene, među kojima i plavokosa manekenka Sofija Milošević.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Također, spominjao se i razvod, no činjenica jest kako pravo stanje stvari znaju samo Jelena i Duško.

A da stvari možda ipak nisu tako bajne, mogla bi ukazivati činjenica da je 41-godišnja kontroverzna pjevačica nedavno javno čestitala suprugu 35. rođendan, a on ju je izignorirao.

Naime, Duško je na svom profilu podijelio rođendanske čestitke njihovih kćeri Atine i Nike, ali ne i Jeleninu na kojoj on pozira u golišavom izdanju na jahti. "Sretan rođendan, Duško", poručila mu je supruga uz emotikon orla.

Inače, supružnici se ne prate međusobno na društvenim mrežama, a kako je jednom prilikom priznala sama Jelena, imali su brojne nesuglasice u braku, no sve su uspješno prebrodili. Jesu li doista? 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene