Nevjerojatna transformacija

Bivša tenisačica imala je 120 kilograma, a sad iz Hrvatske objavljuje fotografije na kojima je fit

Jelena Dokić (Foto: Instagram) Jelena Dokić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Dokić (Foto: Instagram) Jelena Dokić (Foto: Instagram) Jelena Dokić (Foto: Instagram) Jelena Dokić (Foto: Instagram) Jelena Dokić (Foto: Instagram) Jelena Dokić (Foto: Instagram) Jelena Dokić (Foto: Instagram) +0 Jelena Dokić (Foto: Instagram) Galerija

Životna priča Jelene Dokić imala je nekoliko mučnih vrhunaca, a sve je detaljno opisala u autobiografskoj knjizi ''Neslomljiva''.

Jelena Dokić još je jednom obožavateljima pokazala kako je uspjela u svom cilju.

Rođena Osječanka koja se tijekom rata odselila prvo u Vojvodinu pa u Australiju, Jelena Dokić već se neko vrijeme nalazi u Hrvatskoj. Bivša tenisačica iza sebe je stavila teško i dugo razdoblje u kojem ju je psihički i fizički maltretirao otac koji joj je branio vezu s hrvatskim trenerom, uostalom i zbog nacionalnosti.

Njezina životna priča imala je nekoliko mučnih vrhunaca, a sve je detaljno opisala u autobiografskoj knjizi ''Neslomljiva'', koja je jedno vrijeme bila najprodavanija u Australiji.

Nakon kraja karijere Dokić se posve zapustila pa je u jednom trenutku težila 120 kilograma. Prije godinu dana krenuo je njezin put oporavka, a želja joj je bila vratiti se na šezdesetak kilograma, koliko je težila za vrijeme teniske karijere.

Cijelo vrijeme fanove na društvenim mrežama obavještava o napretku, a prije nekoliko mjeseci ponosno je objavila da je skinula 40-ak kilograma. Dokić se već tjednima nalazi u Hrvatskoj, a sudeći prema fotografijama koje ponosno prikazuje, čini se da je uspjela u svom cilju.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) +4 Demi Moore (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog 15 godina mlađeg muža pristajala je na seks utroje, htjela mu je pokazati da je zabavna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene