Jelena Dokić još je jednom pokazala kako je uspjela u svom cilju da vrati staru liniju.

Galerija


Životna priča tenisačice Jelene Dokić imala je nekoliko mučnih vrhunaca, a sve je detaljno opisala u autobiografskoj knjizi "Neslomljiva".

Vezani članci Adele Uhvaćena u rijetkom pojavljivanju: Najnovije fotografije pokazuju rezultate drastične dijete pjevačice Slika nije dostupna 5 stvari koje vam nitko neće reći o gubitku kilograma

Jelena Dokić još je jednom obožavateljima pokazala kako je uspjela u svom cilju. Podsjetimo, rođena Osječanka bila je vrlo uspješna tenisačica, ali i jedna od atraktivnijih dami s reketom u ruci, no nakon što je 2014. godine odlučila prekinuti profesionalnu karijeru, počeli su problemi s kilogramima.

2018. godine plavokosa Jelena stigla je do broja 120 na vagi, no od listopada je uspjela skinuti nevjerojatnih 45 kilograma uz svakodnevno vježbanje te poseban plan prehrane. Logično, umirovljena tenisačica danas koristi svaku priliku kako bi se obožavateljima pohvalila stesanom linijom, a oni ju svakodnevno obasipaju komplimentima.

Jelena je otvoreno priznala i kako je neko vrijeme patila od depresije, a kilograme su natukli i problemi sa štitnjačom. "Nisam bila spremna za mirovinu jer nisam znala kojim putem krenuti dalje. Nisam bila spremna za to i počela sam se debljati", otkrila je u jednom ranijem intervjuu. Zbog ružnih komentara na društvenim mrežama neko vrijeme nije izlazila iz kuće.

Ipak, loši su dani iza nje, a na životnom putu najveća joj je podrška bio dugogodišnji partner Tin Bikić. On je s njom prošao i ostale nedaće koje su ju zadesile u životu, kao na primjer to što njihovu vezu nisu odobravali njezini roditelji, koji su joj i prije radili probleme.

Jelena je u svojoj knjizi iz 2017. godine priznala kako ju je otac Damir fizički i psihički zlostavljao.

Jelena je posljednjih mjeseci boravila i u Hrvatskoj, a posjetila je Rovinj i Dubrovnik. Ipak, posao ju je ponovno odveo u drugi dom, daleku Australiju, a posljednjim fotografijama iz Melbournea Jelena je posebno oduševila obožavatelje.

U elegantnim ružičastim i zelenim kreacijama koje su odlično naglasile njezinu vitku liniju te s besprijekornom šminkom, sportašica je još jednom dokazala kako je jača od svega i doista nikad ljepša. 

Sandra Perković i Marino nisu mogli neprimijećeno prošetati Splitom: "Kliknuli smo na prvu"