Jelena Balašević, baš kao ni njezina majka Olivera, nije imala puno snage za razgovor s predstavnicima medija iz susjedne Srbije.

Galerija


Nakon što se Balaševićeva supruga Olivera javila medijima u susjednoj Srbiji i potvrdila drhtavim glasom potvrdila kako je istina da nas je napustio legendarni kantautor, isto je učinila i njegova kćer Jelena Beba.

Vezani članci Olivera i Đorđe Balašević Olivera Balašević objavila dirljivi film u kojem se pojavljuje i njen pokojni muž Đorđe: "Zaplakala sam" Aleksa, Olivera i Đorđe Balašević Aleksa Balašević najavio zanimljiv projekt posvećen njegovom ocu: "Drago mi je i motivacija što ste nestrpljivi"

Ona je za Blic.rs samo kratko izjavila "da" te kao majka Olivera nije više imala snage za bilo što drugo reći.

Blic prenosi i kako se Đorđu stanje naglo pogoršalo zbog kroničnih zdravstvenih problema, te da su ga liječnici pokušavali čak dva sata vratiti u život.

Đorđe je u bolnici završio prije tri dana, nakon što se kod kuće liječio od upale pluće  ali nakon što su mu se simptomi pogoršali, primljen je u bolnicu u Klinički centar Vojvodina.  Bio je i pozitivan na koronavirus, te da su liječnici poduzeli sve neophodne mjere liječenja, ali nažalost stanje mu se nije popravilo.

Đorđe je prije dvije godine doživio infarkt, što je zabrinulo i rastužilo tisuće njegovih obožavatelja, a tada je bio hospitaliziran u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici nakon što su mu ugrađeni stentovi.

Preminuo je u 68. godini života u Novom Sadu.