Manje od 100 kuna

Jeftini trikovi za ljepotu zahvaljujući kojima Kim uvijek blista!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zanosna Kim Kardashian jedno je od najuočljivijih lica danas u svijetu showbusinessa, a i ona ima svoje male trikove kako bi izgledala što bolje.

Reality zvijezda Kim Kardashian izgradila je carstvo zahvaljujući svojim oblinama i lijepom licu, a zanosna crnka ima i nekoliko jeftinih trikova koji joj svaki dan pomažu izgledati lijepo i njegovano.

Pogledaj i ovo showbuzz Vrijedi probati Sunčanje vagine i vinske kupke: Biste li se odvažili za ove trikove slavnih?

U njezinoj kozmetičkoj torbici nalazi se nekoliko proizvoda koji su prosjeku koštaju manje od sto kuna kuna, a DailyMail je saznao što to koristi slavna ljepotica. Najviše voli marokansko ulje za koju koje košta oko 85 kuna, a isti trik koriste i slavna Beyonce te pjevačica Taylor Swift.

>> Kayne West o Kim: 'Ljudi su govorili da će mi naštetiti, no ja volim tu ženu!'

Novopečena mama koristi i bio ulje za lice koja košta oko 60-tak kuna, jer sprečava pojavu bora oko očiju te strija na tijelu. Poznata po svojim oblinama, Kim želi spriječiti nastajanje celulita a obožava Dove Body Scrub koji očisti i zategne kožu.

Obožava dekorativnu kozmetiku, pa je zajedno sa sestrama lansirala i liniju šminke. 'Morala sam 'ukrasti' prvi laboratorijski uzorak Kardashian Beauty Intimate Spotlighta jer jednom kada sam ga probala, nisam više mogla bez njega. Taj beauty proizvod svijetlom licu daje prekrasan sjaj jagodicama, nosu i luk obrva čini odlično zaobljenim. Obožavam taj proizvod', kaže Kim koja iz kuće ne izlazi bez maskare.

Njezin vizažist Rob Scheppy je otkrio kako voli mjenjati svoj izgled šminkom, te da ju najviše inspiriraju dive iz zlatnog doba Hollywooda.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene