teško je ne pogledati

Zbog raskošnog dekoltea svoje bivše ljubavnice slavni milijarder pao je u drugi plan, a ni on joj se nije mogao nadiviti!

Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez, Barry Diller, Diane Von Furstenberg (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) +11 Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Galerija

Jeff Bezos i Lauren Sanchez snimljeni su uoči koncerta Justina Biebera povodom Super Bowl vikenda, a ona je u pripijenoj haljini s dekolteom ukrala sve poglede.

Milijarder Jeff Bezos ne krije koliko je zaljubljen u svoju djevojku Lauren Sanchez, zbog koje se 2019. razveo od supruge McKenzie nakon 25 godina braka.

Pogledaj i ovo Lauren Sanchez i prijateljice - 1 Evo tko su one! Supruga milijardera proslavila je rođendan s najboljim prijateljicama, s jednom od njih ima neuobičajenu poveznicu!

I dok su se godinama morali nalaziti iza leđa svojih bivših partnera, više se ne trebaju skrivati, a gdje god se pojave, ukradu sve poglede.

Tako su ih paparazzi za vikend ulovili dok su stajali u redu za koncert Justina Biebera povodom Super Bowl vikenda, a Lauren je za tu prigodu odabrala haljinu u kojoj nije mogla proći nezamijećeno.

Pripijeni kroj istaknuo je njezinu ženstvenu figuru, dok je duboki izrez na dekolteu istaknuo i njezino raskošno poprsje. Ni Bezos joj se nije mogao nadiviti, iako je pored nje pao u drugi plan.

Podsjetimo, Jeff i Lauren prvi put su snimljeni kao par na Wimbledonu 2019. godine, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije vjerovala i Lauren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jeff Bezos (@jeffbezos)

Bezos s bivšom suprugom ima tri sina i kćer, a ona se nakon razvoda udala za profesora Dana Jewetta, koji predaje u srednjoj školi njihove djece. Lauren iza sebe ima dva propala braka iz kojih ima troje djece.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Nekad i sad Pogledajte kako izgleda samozatajna sestra Petra Graše, isplivala je njihova rijetka zajednička fotografija!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić (Foto: Nova TV) - 4 Marko Petrić (Foto: Instagram) - 3 Marko Petrić (Foto: Nova TV) - 2 Marko Petrić (Foto: Instagram) - 1 +6 Marko Petrić Celebrity Šarmantni glumac osvojio je našu najljepšu plesačicu, a evo kako žene reagiraju na njegove mišiće: "Moram vam, nažalost, razbiti mit"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene