I dalje je najbogatiji

Zbog preljuba s ovom ženom najbogatiji čovjek na svijetu upravo je izgubio 38 milijardi dolara

Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff Bezos (Foto: Getty Images) Jeff Bezos (Foto: Getty Images) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) +2 Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Galerija

Par je objavio da se namjerava razvesti u zajedničkoj izjavi na Twitteru u siječnju.

Osnivača Amazon.com Inc Jeffa Bezosa razvod od supruge MacKenzie Bezos stajat će Amazonovih dionica u vrijednosti 38,3 milijarde američkih dolara, objavio je Bloomberg.

Pogledaj i ovo Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Moglo bi biti gadno Supruga Jeffa Bezosa bila je uz njega i kad nije imao ništa: Hoće li mu se osvetiti zbog ljubavnice?

U travnju je Amazon, najveća svjetska internacionalna trgovina, objavio da bi 4 posto ili 19,7 milijuna dionica trebalo biti registrirano na ime MacKenzie Bezos nakon što sud odobri razvod.

Par je objavio da se namjerava razvesti u zajedničkoj izjavi na Twitteru u siječnju, izazvavši zabrinutost da bi Jeff Bezos mogao završiti sa smanjenim pravom glasa.

On zadržava udio od 12 posto vrijedan 114,8 milijardi dolara i ostaje najbogatija osoba na svijetu, navodi Bloomberg.

MacKenzie je u svibnju obećala dati polovinu bogatstva u humanitarne svrhe kako bi se priključila "Giving Pledge", kampanji koju su 2010. pokrenuli milijarder Warren Buffett i Microsoftov suosnivač Bill Gates

Podsjetimo, par se odlučio razvesti nakon 25 godina braka nakon što su u javnost procurile informacije o njegovoj aferi s atraktivnom voditeljicom Lauren Sanchez.

"Lauren i Jeff proveli su tijekom prošle godine nekoliko sjajnih mjeseci. Sve je počelo na različitim društvenim okupljanjima, ovdje i ondje. No s vremenom su njihovi susreti prerasli u nešto više, što su i drugi počeli primjećivati. Jeff je već upoznao i najuži krug Laureninih prijateljica. Ne odvajaju se jedno od drugoga", jednom je prilikom izjavio upućeniji izvor koji je istaknuo i kako je bogataš izgubio glavu za poznatom brinetom.

I Lauren je u to vrijeme bila u braku s holivudskim mogulom Patrickom Whitesellom, a odmah nakon izbijanja afere krenule su kružiti priče kako je Lauren oduvijek znala kako zavesti bogate i moćne muškarce koje bi nemilosrdno iskorištavala.

Zadnje priče o ljubavnicama išle su u smjeru kako Lauren vrši pritisak na Bezosa da svoju vezu predstave javnom, no one su se itekako stišale od izbijanja preljubničke afere. (Hina)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Trump i Rossano Rubicondi (Foto: AFP) Ivana Trump i Rossano Rubicondi (Foto: Profimedia) Ivana i Donald Trump (Foto: AFP) Ivana i Donald Trump (Foto: AFP) +5 Ivana i Ivanka Trump (Foto: AFP) Celebrity Potez očajnika: 70-godišnja bogatašica ostavila 47-godišnjeg Talijana, on joj brutalno izvrijeđao djecu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene