'Ženska ćakula'

Jedna u pripijenoj haljini, druga u vrućim hlačicama - 'nadmašila' ih Brena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojna poznata lica pohrlila su na uljepšavanje u frizerski salon - gdje su se i usput dobro napričale.

Dobro raspoložene slavne dame su uživale u druženju u zagrebačkom salonu, kada im se pridružio i iznenadni gost - Lepa Brena!

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

>> Lepa Brena: 'Ja sam bila preteča mnogih stvari'

S osmijehom na licu i odjevena u kožnu jaknicu, Brena je rado popričala s uzvanicima, ali i pozirala fotografima. Još jednom je pokazala kako izgleda nevjerojatno!

A i naše zvijezde su se 'sredile' - definitvno je proljeće u zraku: Indira iz Colonije plijenila je pažnju u pripijenoj bijeloj haljinici, dok je  Maja Šuput u kratkim hlačicama pokazala svoje noge.

Bile su tu i Sanja Doležal te glazbena legenda Tereza Kesovija, koja je izgrlila i izljubila Lepu Brenu. Uz novu frizuru i pokoju čašu šampanjca slavne dame su se zapričale.

Inače, Lepa Brena je stigla u Zagreb kako bi sutra nastupala u Shamballi. Slavna pjevačica nastupa u Zagrebu nakon četiri godine - posljednji put publiku je oduševila u Areni. Više u galeriji!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene