što je to za njih?

Jedna golišava 'fotka' k'o nijedna: Poznati koji su preživjeli seks skandal

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Neke su se poznate osobe još više proslavile nakon objave vlastitih video uradaka...

Dok Hollywood trenutno potresa jedan od najvećih hakerskih skandala iz svijeta slavnih, prisjetimo se poznatih osoba koje su već doživjele i preživjele ovakvo izlaganje pogledu javnosti.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Ove su zvijezde uspjele izbjeći smrt kao jako mladi

Paris Hilton

Karijera bogate nasljednice krenula je uzlaznom putanjom kad je objavljen njen privatni video uradak 'One Night In Paris'. Rick Salomon, bivši dečko Paris Hilton, objavio je njihove intimne trenutke 2004. godine te je nakon toga Paris postala još više popularna. Izjavila je kako nije imala nikakvu materijalnu korist od objave video uratka.

Ke$ha

Godine 2010. procurile su nage fotografije djevojke koja liči na poznatu pjevačicu Ke$hu u kompromitirajućim pozama. Iako je pjevačica tvrdila da fotografije nisu njezine, obožavatelji su ih u kratkom roku proširili internetom.

Miley Cyrus

Tko bi uopće mogao prebrojati sve te silne situacije u kojima smo mladu pjevačicu vidjeli golu? No, nikad je nećete vidjeti potpuno golu. Glasine da postoji njezina seks snimka, Miley je demantirala: 'To je nemoguće, zato što se nikada nisam snimala dok se je***'.

Princ Harry

Nakon što su objavljene njegove nage fotografije s lude zabave u Las Vegasu, princ se pokajao i priznao da je 'iznevjerio sebe i svoju obitelj'.

Christina Aguilera

Haker je 2010. provalio u Aguilerino računalo te su tada procurile njezine nage fotografije u javnost. Trenutno se nalazi u zatvoru, gdje izdržava kaznu u trajanju od 10 godina.

Chris Brown

Pjevač je 2011. godine navodno djevojci poslao svoju nagu fotografiju. No, kad se fotografija pojavila u javnosti, Brown nije izrazio kajanje već je samo rekao da je fotografija bila namijenjena djevojci. Zanimljivo da je baš tad izašao i njegov novi album...

Rihanna

Nakon prekida s Chris Brownom 2009., na internetu su se pojavile golišave fotografije slavne Rihanne, za koje se tada pretpostavljalo da ih je objavio sam Brown. Rihanna je tada izjavila da joj je to bila najgora stvar koja joj se mogla dogoditi u životu. Tada je, naime, bila puno sramežljivija...

Kim Kardashian

Da nije bilo 39-minutnog privatnog video uratka poznate reality zvijezde, ona vjerojatno ne bi bila danas tako popularna. Kim je na kraju zaradila 3 milijuna dolara od vlastite snimke seksa.

Scarlett Johansson

Mobitel poznate glumice hakiran je 2011. nakon čega su se u javnosti pojavile njezine privatne fotografije namijenjene tadašnjem suprugu Ryanu Reynoldsu. Scarlett je kasnije rekla da nije željela ispasti žrtva skandala niti da bude primorana skrivati se u vlastitoj kući. Na suđenju, haker se izjasnio krivim i dobio 10 godina zatvorske kazne.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene