Gravitacija

Čak 11 glumica odbilo ulogu u filmu godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Bullock i George Clooney nisu bili prvi redateljev izbor za popularni film, koji konkurira za ovogodišnjeg Oscara.

Umjesto Georgea Clooneyja koji nestane u bespućima svemira i ostavi Sandru Bullock da se snalazi sama, zamislite Roberta Downeyja Jr. kako ostavlja Angelinu Jolie.

Pogledaj i ovo showbuzz Sandra o Gravitaciji 'Motivira nas, za slučaj da je vrijedilo probati'

Dodijeljene Directors Guild Nagrade: Film 'Gravitacija' odnio glavnu nagradu

E, tako bi izgledao film 'Gravity' da su glumci, koji su bili prvi izbor redatelja Alfonsa Cuarona, prihvatili uloge. Naime, Angelina Jolie odbila je ulogu zbog svog filma 'U zemlji krvi i meda', a Downey Jr. odbio je sudjelovati zbog filmske tehnologije koja mu nije ostavljala prostora za improvizaciju.

Kada su slavni glumci pomislili na promjenu mišljenja, ponude su već bile poslane Sandri Bullock i Georgeu Clooneyju.

'Postalo je očito, kada smo krenuli s korištenjem tehnologije, da bi to stvaralo poteškoće Downeyjevoj izvedbi. Mislim da je Robert fantastičan kada mu se da sloboda i kada može improvizirati. No, probali smo jednu od tehnologija i to nije bilo to. Tjedan dana smo se pretvarali kao da se ništa ne događa, a onda smo rekli da to tako neće ići', rekao je Cuaron, a prenosi Huffington Post.

Osim Angeline, Naomi Watts, Natalie Portman, Scarlett Johansson, Olivia Wilde, Sienna Miller, Carey Mulligan i brojne druge slavne ljepotice također su bile izbor za ulogu u filmu prije Sandre Bullock.

Film 'Gravitacija' osvojio je najviše nominacija za Oscara, njih čak 10, a prvo mjesto dijeli s filmom 'Američki varalice'. Koji film će osvojiti kipića, tek ćemo saznati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene