Ima veliku želju

Bio je velika zvijezda 90-ih, a ni u 60. godini ne odustaje od pokazivanja mišića i treninga

Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Jean-Claude Van Damme (Foto: Privatni album) +0 Jean-Claude Van Damme (Foto: AFP) Galerija

Jean-Claude Van Damme pokazao mišiće na ulicama u Los Angelesu gdje redovito odlazi u teretanu.

Belgijski akcijski junak, danas 59-godišnji Jean-Claude Van Damme ni danas ne odustaje od održavanja top forme te i dalje vodi brigu o svojim mišićima koji su ga proslavili diljem svijeta.

Pogledaj i ovo showbuzz jedva prepoznatljiv Akcijski junak skinuo majicu i pokazao da je i u 60. godini u top formi, ali pažnju je odvukao jedan detalj

Pokazao je to i sam na ulicama Los Angelesa istežući se i vježbajući na putu do teretane gdje ne propušta niti jedan trening, a njegov nadimak "mišići iz Bruxellesa" mu i dalje svakako pristaje.

Jean se u posljednje vrijeme vježbanju posvetio čak više nego inače, obzirom na to da ima više slobodnog vremena i da su mu poslovni angažmani stopirani zbog koronavirusa, baš kao i mnogim njegovim kolegama.

Njegova posljednja uloga trebala je biti ona u animiranom filmu "Minions: The Rise of Gru" čija je premijera odgođena na srpanj 2021. godine.

Ranije ove godine Jean je u intervjuu za Daily Mail priznao kako bi volio napraviti još jedan, posljednji film s borilačkim vještinama.

"Želio bih napraviti još jedan, završni, epski film. Bit će to sjajan film i želim ga djelomično snimati u Australiji", bio je izjavio.

Filmsku karijeru zahvaljujući upravo borilačkim vještinama, počeo je graditi tijekom 70-ih i 80-ih godina, a proslavio se konačno glavnom ulogom u filmu "Bloodspot" iz 1988. godine, a najveću međunarodnu slavu uživao je tijekom 90-ih.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene