Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jean-Claude Van Damme i supruga Gladys rastaju se zbog nepomirljivih razlika.


Jean-Claude Van Damme opet će se razvesti od supruge Gladys s kojom ima dvoje djece.
Par je prvi put bio u braku od 1987. do 1992, a tada su se rastali jer je Jean imao aferu s glumicom Darsi la Pier s kojom se kasnije i oženio.

Vezani članci Svađa bračnog para, ilustracija Prijeti li ovoj europskoj zemlji zabrana razvoda braka? "To je civilizacijski nedopustivo, a nisam sigurna ni koliko je u interesu Crkve" Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian predala zahtjev za razvod od Kanyea Westa, pričalo se da neće žuriti, ali sve je iznenadila!

No, tu priča o njegovom kompliciranom ljubavnom životu ne staje. Slavni je glumac tada prevario trudnu Darsi s pjevačicom Kylie Minogue. Kada su mu obje dosadile, vratio se svojoj prvoj ljubavi Gladys s kojom je tada ponovno stao pred oltar 1999. Godine.

Čini se da je ovoga puta čvrsto odlučila - papiri već predani na sud.

Gladys od suda zahtjeva alimentaciju, ali i želja joj je vratiti svoje djevojačko prezime Portugues. Par ima dvoje odrasle djece – sina Christiana i kći Biancu. Sa svojom bivšom suprugom Darsi ima sina Nicholasa, piše TMZ.

Glumac je na vrhuncu karijere bio ovisan o kokainu te je navodno priznao da je svojedobno
šmrkao je i do deset grama dnevno! Prije nekoliko godina, objavio je da mu je postavljena i dijagnoza bipolarnog poremećaja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook