Stvari gotovo nikad ne ispadnu onakve kakve smo isplanirali, a pogotovo u blagdansko vrijeme.


U teoriji Božić s prinovom u obitelji zvuči jako idilično, no stvarnost je ipak malo drugačija. "Shvatite da nemate puno vremena za pospremiti, kugice su samo na vrhu bora kako ih beba ne bi dohvatili i razbila i shvatite da se beba umjesto skupocjenom pokonu više razveselila običnoj kutiji i šuškavom ukrasnom papiru. Ove godine nam je i Toma " pomogao ". S obzirom da ima godinu i 9 mjeseci, sve mu je to bilo novo i zanimljivo,i ukrasa je bilo po svuda, srećom imamo one koji se ne mogu razbiti. Prošle godine je bio puzavac i nije imao mira dok nije srušio bor'', otkrila je glumica Ivana Roščić. Pokloni su spremni i čekaju na otvaranje. ''Bor smo već okitili. Svake godine ga okitimo početkom prosinca jer volimo da nam svijetli. Veseli nas. Darovi su spremni i veselimo se otvaranju. Nekako se ustalilo da smo za Badnjak kod Markovih, a onda se cijela ekipa s Badnjaka za Božić seli kod mog tate. Osobno sam naučila da su mi u srcu najljepši dogadaji bili potpuno neplanirani! Savršenstvo je ionako po meni dosadno'', smatra Ivana.

Ivana Roščić (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL)

I zaista, kada imate malu bebu teže se držati planova, pa tako i imati savršeno isplaniran Božić. Teško da će beba cijeniti sav trud koji ste uložili u dekoriranje svog doma. Štoviše, može jednim potezom srušiti sve što ste napravili. No, važna je ta obiteljska atmosfera. ''Za Božić smo muževe obitelji, a nakon toga kod moje obitelji. Zapravo, nikad nismo planirali da bude savršen Božić, sve se to nekako sponatno dogodi. Uvijek je prisutna pjesma, veselje i uvijek je sve bilo savršeno. Naravno, nitko ne očekuje da to bude onako filmski, ali nama je Božić uvijek bio super, a pogotovo sada kada smo veća obitelj'', kazala je pjevačica Neda Parmać.
 

Neda Parmać (Foto: Marko Prpic/PIXSELL)

Jer koliko god se trudili da sve ispadne savršeno, najčešće nikad ne uspijemo sve isplanirati do najsitnih detalja. Štoviše, na taj način ''ubijamo'' onu čar tijekom blagdana. Stoga, opustite se i prepustite uživanju sa svojim najmilijima jer u konačnici je to i najvažnije.

Neda Parmać (Foto:PIXSELL)