32-godišnja glumica Megan Fox jedna je od najljepših žena svijeta, iako je dobro poznato kako nije sve na njoj majka priroda.

Galerija


32-godišnja holivudska glumica posljednjih se godina povukla iz javnosti.

Vezani članci Machine Gun Kelly Nekima je teško povjerovati da baš on ljubi jednu od najseksi žena na svijetu, a svima je zanimljiva i ova nova frizura Megan Fox i Machine Gun Kelly - 1 Više se i ne trude sakriti svoju ljubav: Glumica je zbog ovog muškarca okončala brak dug 10 godina!

Riječ je o jednoj od najljepših žena svijeta, Megan Fox, koja se posvetila obiteljskom životu - 12 godina starijem suprugu Brianu Austinu Greenu, zvijezdi legendarne serije Beverly Hills 90210 te trojici sinova.

Megan Fox (Foto: Instagram)
Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Foto: Getty

Podsjetimo, njihova ljubavna veza započela je 2004. godine, a vjenčanje je održano 2010. godine.

Par je u braku bio 5 godina kada su potvrdili kako se razvode zbog nepomirljivih razlika. No umjesto razvoda uslijedilo je pomirenje, ali i treći sin. Kako se nije znalo da je par riješio bračne probleme, svi su se neko vrijeme pitali tko je otac djeteta.

Megan Fox (Foto: Instagram)
Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Foto: Getty

S obzirom na to kako su oboje samozatajni, o vezi para se ne zna ništa više od toga, kao ni o plastičnim operacijama atraktivne Megan kojih je itekako bilo.

A upravo je ona posljednom fotografijom na Instagramu razbijesnila milijunske obožavatelje koji su joj poručili da prestane s njima, jer je pretjerala.

Naime, Megan je selfijem iz automobila pokazala zategnuto lice bez ijedne bore.

"Bila si tako lijepa, prestani se uništavati!", "Izgledaš kao mačka, ali plastična", "Misliš da ostavljaš dobar dojam mladim djevojkama?", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Stare fotografije glumice otkrivaju kako je dosta toga uređivala na sebi, no žalosno jest to što je i prije operacija izgledala fantastično, a koliko se promijenila od glumačkih početaka, prosudite sami. 

Jason Derulo u Zagrebu: U prvoj minuti skinuo majicu i bacio obožavateljice u trans

Upješne i ludo zaljubljene: Ove 3 ljepotice vrlo su tražene hrvatske manekenke