Ponijele je emocije

Privedena na ispitivanje kod Mije: Martina Tomčić otkrila zašto je i zbog koga zasuzila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U emisiji ''Backstage s Miom'' na YouTube kanalu Nove TV Mia Kovačić otkrivala je gledateljima zakulisna događanja Supertalenta, a puno puta je pred svoj mikrofon "privela" i Martinu Tomčić.

"Backstage s Miom" bila je ekskluzivna prilika za gledatelje Supertalenta da svakog tjedna zavire iza kulisa najpopularnijeg showa u Hrvatskoj i vide kako teku pripreme, kakve su prve nesputane reakcije natjecatelja, ali i žirija, kao i da vide u kakvim se sve neobičnim situacijama natjecatelji mogu naći kada ne nastupaju na našoj pozornici. 

U razgovoru s Mijom Kovačić tako je nebrojeno puta završila i Martina Tomčić, po mnogima najstroža članica žirija Supertalenta, koju je naša voditeljica propitala je li i u kojoj mjeri bila zadovoljna nastupom Marka Antolkovića još rpije finalne emisije, opernog pjevača koji ju je u audicijskoj emisiji oduševio toliko da mu je dala zlatni gumb. 

Što je rekla i zašto je zasuzila naša Martina, saznajte u videu. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

''Backstage s Miom'' gledajte na YouTube kanalu Nove TV!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) +2 Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Celebrity Lovren s lijepom suprugom na Badnjak izašao u grad, ona skrivala lice od bliceva

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene