I ona je pokleknula?

Nove fotke Kendall Jenner potaknule su glasine koje prate njezine sestre, a obožavatelji su oduševljeni!

Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) +0 Kendall Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Kendall Jenner snimljena je bez grudnjaka, a fotografije su potaknule glasine o operaciji povećanja grudi.

Manekenka Kendall Jenner (26) slovi kao najprirodnija članica svoje obitelji, a za razliku od slavnih sestara, ne može se pohvaliti ni bujnim oblinama.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner - 1 Ma što je ovo?! Svjetski poznata ljepotica pojavila se u potpuno prozirnoj haljini bez jednog odjevnog predmeta i pokazala baš sve!

No sada su obožavatelji uvjereni kako je i ona išla pod nož. Kendall su paparazzi ovaj tjedan ulovili u šetnji Beverly Hillsom za koju je preskočila obući grudnjak, a fotke su poteknule glasine o operaciji povećanja grudi.

"Zbog ovih fotografija sam uvjeren da je povećala grudi", "Promijenila je boju kose da bi skrenula pažnju s novih grudi", pišu korisnici Reddita ispod novih fotki Kendall, a reakcije javnosti na njezine navodne nove grudi su poprilično iznenađujuće.

"Izgledaju baš prirodno, svaka čast kirurgu", "Iskreno, super izgledaju, nisu ni prevelike, ni premale", neki su od brojnih pozitivnih komentara koje je Kendall dobila, a to definitivno nije nešto na što su navikle njezine sestre, ali i drugi celebrityji koji su išli pod nož.

Kendall se o svemu još nije oglasila, no ranije je poricala bilo kakve estetske zahvate. Jednom je prilikom priznala i kako je uvijek zavidjela sestrama na ženstvenim oblinama.

"Moje sestre su puno oblije od mene, imaju grudi, a ja ih nemam. Dok smo odrastale uvijek dam se pitala kada ću i ja postati seksi kao one", ispričala je za Kendall Jenner The Telegraf.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 +2 Karlo Rusan i Maja Šuput - 3 Celebrity Majin Bloom na mini vespi hit je dana na Instagramu: ''Stvarno je dijete ko iz časopisa, mali cukrić!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene