O čemu se tu radi?

Kontroverzna fotka zapalila Instagram: Je li se na njoj razgolitila 46-godišnja glumica?

Goop (Foto: Instagram) Goop (Foto: Instagram) instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Goop (Foto: Instagram) Goop (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Gwyneth Paltrow (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow +0 Gwyneth Paltrow, Brad Falchuk (Foto: Profimedia) Galerija

Na Instagramu se pojavila fotka obnažene plavokose dame za koju mnogi smatraju da je slavna glumica Gwyneth Paltrow.

Lifestyle portal Goop, koji je pokrenula holivudska glumica i oskarovka Gwyneth Paltrow, objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju gole plavuše koja pozira na vrhu planine, a mnogi se slažu u tome da s leđa izgleda točno kao i 46-godišnja Gwyneth. Je li moguće da je to upravo ona?

Pogledaj i ovo Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Zaljubljeni kao i prvog dana Naš tenisač već deset godina ljubi istu ženu, a sad znamo i kako je ljepotica izgledala na početku veze

Kontroverzna fotografija odmah je zapalila Instagram te je pokrenuta debata među fanovima, a nisu izostali ni komentari na izgled golišave dame. Dok neki tvrde kako je žena na slici ista Gwyneth, drugi se pak ne slažu s time tvrdeći da plave lokne ne odgovaraju glumičinima, a treći su se pak usredotočili na to da se ženi koja pozira s rukama podignutim iznad glave vide rebra, pa su je optužili da je premršava.

Iako je Goop portal posvećen promoviranju zdravog života, pa se tako na njemu mogu pronaći razni zdravi recepti, psihološki savjeti i preporuke za najučinkovitije vježbe za oblikovanje tijela, pratitelji na Instagramu izvrgnuli su cijelu stvar kritici jer navodno promovira nerealistične standarde ljepote. 

Fotografija koja je podigla toliko prašine zapravo je trebala biti tek opisna fotka za članak o učenju prihvaćanja naših potreba i samih sebe, ali ispala je okidač za žučne rasprave i polemike o tome je li se to Gwyneth razgolitila ili ne. 

Ako to nije slavna glumica, onda je Goop angažirao djevojku koja jako nalikuje pokretačici portala, zaključili su mnogi. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We lie to ourselves for good and bad reasons, self-protection or self-sabotage (which are often one and the same). But why? Link in bio for @DanaChildsIntuitive full explanation on why listening to your body is the best thing you can do to rid yourself of your own biases.

Objavu dijeli goop (@goop)

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) +7 Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Celebrity Od crvenokose djevojčice do 28-godišnje seksi dive: Nogama kćeri poznate glumice nema kraja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene