Na Instagramu se pojavila fotka obnažene plavokose dame za koju mnogi smatraju da je slavna glumica Gwyneth Paltrow.

Galerija


Lifestyle portal Goop, koji je pokrenula holivudska glumica i oskarovka Gwyneth Paltrow, objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju gole plavuše koja pozira na vrhu planine, a mnogi se slažu u tome da s leđa izgleda točno kao i 46-godišnja Gwyneth. Je li moguće da je to upravo ona?

Vezani članci Nives Celzijus Mnogima popravila dan: Nives Celzijus se požalila da nema mlijeka i pokazala bujno poprsje Selfi (Foto: Screenshot/YouTube) Majka priroda ne mari za pokušaje seksi selfija, ali ima dobar smisao za humor

Kontroverzna fotografija odmah je zapalila Instagram te je pokrenuta debata među fanovima, a nisu izostali ni komentari na izgled golišave dame. Dok neki tvrde kako je žena na slici ista Gwyneth, drugi se pak ne slažu s time tvrdeći da plave lokne ne odgovaraju glumičinima, a treći su se pak usredotočili na to da se ženi koja pozira s rukama podignutim iznad glave vide rebra, pa su je optužili da je premršava.

Iako je Goop portal posvećen promoviranju zdravog života, pa se tako na njemu mogu pronaći razni zdravi recepti, psihološki savjeti i preporuke za najučinkovitije vježbe za oblikovanje tijela, pratitelji na Instagramu izvrgnuli su cijelu stvar kritici jer navodno promovira nerealistične standarde ljepote. 

Fotografija koja je podigla toliko prašine zapravo je trebala biti tek opisna fotka za članak o učenju prihvaćanja naših potreba i samih sebe, ali ispala je okidač za žučne rasprave i polemike o tome je li se to Gwyneth razgolitila ili ne. 

Ako to nije slavna glumica, onda je Goop angažirao djevojku koja jako nalikuje pokretačici portala, zaključili su mnogi. 

Od crvenokose djevojčice do 28-godišnje seksi dive: Nogama kćeri poznate glumice nema kraja