Ni razvod nije zanimljiv

Je li Gwyneth Paltrow zaista toliko dosadna?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Američki mediji nisu bili zainteresirani za priču o njezinom razvodu od Chrisa Mae

Je li Gwyneth Paltrow stvarno tako dosadna svima, pa čak i medijima kad jedan Vanity Fair, koji je prvi dobio informaciju da se slavna glumica razvodi uopće nije bio zainteresiran da objavi priču?

Pogledaj i ovo Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Nije išlo Novu djevojku prihvatila je i slavna bivša supruga, no umjesto zaruka uslijedio je iznenadni prekid

Naime, legendarni glavni urednik Vanityja Graydon Carter je nakon što je dobio informaciju da je brak između Gwyneth i Chrisa Martina gotov komentirao: 'Nećemo to objaviti, jer oko Gwyneth Paltrow nema ničeg epohalno zanimljivog'.

No, ovo nije prvi put da medije ne zanima nešto u vezi Gwyneth Paltrow, a niti je prvi put da je ljudi iz medija smatraju dosadnom. Prije nekoliko godina, kada je Gwyneth sudjelovala u jednom kulinarskom showu na televiziji, poznati američki chef Bethenny Frankel je na Twitteru objavio kako je 'umro od dosade' dok ju je gledao.

Ni oni nisu izdržali: Razvodi se Gwyneth Paltrow

'Radije bih svoje oči zatvorio klamericom nego gledao jednu sekundu Gwyneth kako kuha!'

Zamjeraju joj da nije nimalo autentična, te da sve radi po diktatu svojih menadžera i PR-ovaca.

'Kod nje nema ničeg prirodnog, sve je nekako fejkano i namješteno', komentari su koji se najčešće mogu čuti kad se spomene njezino ime.

A da je Gwyneth uistinu pomalo dosadna pokazuje i njezin intervju iz 2010. godine u kojem se opravdavala da nije dosadna, a kao argument je navela da je nekad pušila, ali je prestala kad je zatrudnila.

Osim što je pušila, Gwyneth se pravdala da se zna i napiti, ali ne baš do te mjere da povraća. Međutim, čini se da joj ni to nije pomoglo da sa sebe skine auru 'holivudske dosadnjakovićke' kad ni njezin razvod nije izazvao neko veće uzbuđenje u medijskim kućama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene