Nije baš zahvalan

On ima tu sreću da ljubi najveću divu današnjice, no ni to ga nije spriječilo da joj bude nevjeran

Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Beyonce, Jay Z (Foto: Getty Images) Beyonce i Jay-Z (Foto: Instagram) Beyonce i Jay-Z (Foto: AFP) Jay Z, Beyonce (Foto: Profimedia) +0 Beyonce i Jay-Z (Foto: Profimedia) Galerija

Od ulica Bronxa Jay-Z je došao sve do statusa najbogatijeg repera na svijetu.

Jedan od najutjecajnijih i najbogatijih repera svih vremena, Jay-Z upravo je proslavio svoj 50. rođendan, a mi smo vam odlučili približiti najvažnije događaje koji su obilježili njegov život. Danas je Jay-Z poznat kao glazbeni producent, reper, stihopisac i poduzetnik, ali i kao prvi milijarder među reperima. Njegova je slava planetarna, a bankovni račun krcat pa mnogi smatraju kako je život ovog poznatog frajera naprosto idiličan - no to nije uvijek bilo baš tako.

Pogledaj i ovo Beyonce (Foto: Instagram) Kakva kraljica Bujnim poprsjem i prorezom do struka odgovorila na hejterske komentare i kritike zbog težine

Naime, Jay-Z se rodio u Bronxu u New Yorku davne 1969. i odrastao je posve posvećen ostvarenju svoje glazbene karijere. Njegova se majka jednom prilikom prisjetila kako je znao ukućane buditi noću svojim bubnjanjem o namještaj, a tolika preokupacija glazbom zapravo je bila jako dobra stvar, jer ga je odvratila od upuštnja u ozbiljan kriminal kojeg su ulice Bronxa bile prepune.

Kada je 1995. Jay-Z osnovao svoju diskografsku kuću "Roc-A-Fella Records" ništa više nije bilo isto. Odmah je izbacio svoj prvi album koji je polučio veliki uspjeh i lansirao ga u sam vrh reperske elite svijeta. Do danas je Jay-Z objavio 21 album, a svi su ispali pravi komercijalni uspjesi.

Osim glazbene karijere, Jay-Z se pokazao i kao iznimno uspješan poduzetnik s darom za biznis. Tehnologija, modna industrija, glazba, produkcija, baš sva ta područja glazbenik je dominantno pokorio i na njima zaradio milijunske iznose. Uz to, u svojoj je karijeri prodao čak 100 milijuna albuma i osvojio sveukupno 22 Grammyja.

UZ to, Jay-Z iznimno je uspješan i na privatnom polju. 2002. glazbenik je surađivao s pjevačicom Beyonce i planula je ljubav. Od tada do danas par je više-manje nerazdvojan, a slove kao jedan od najmoćnijih celebrity parova svih vremena. Iako ne vole javno govoriti o svojoj vezi, neke stvari ipak nisu mogle ostati tajna. 

2011. na dodjeli MTV Video Music Awards Beyonce je otkrila da je trudna sa njihovim prvim djetetom, kćerkicom. Kada se djevojčica rodila nazvali su je Blue Ivy Carter, a posvetili su joj i pjesmu "Glory". Javnost je saznala i da je Beyonce pretrpjela spontani pobačaj netom prije no što je ostala trudna s Blue Ivy te da taj period svog života smatra najmračnijim.

Šest godina kasnije, par je dočekao još dvoje djece, blizance Rumi i Sira. 

Ipak, nisu ni njima baš uvijek cvale truže. Da biste saznali što se dogodilo apsolutnoj kraljici glazbenih ljestvica Beyonce dovoljno je samo da poslušate album "Lemonade" i sve će vam biti jasno. Divu je Jay-Z prevario, a ono što je uslijedilo zapravo je razveselilo fanove – Beyonce je izdala cijeli album o muževoj nevjeri.

Onda se i Jay-Z odlučio ispričati cijelim albumom, pa su se na kraju pomirili. Kao završnicu njihove drame zajedno su izdali album u kojem su pjevali o svojoj sretnoj ljubavi. Možemo samo zaključiti kako su u ovom slučaju najbolje prošli fanovi – u kratkom vremenu dobili su jako puno materijala za slušanje.

Sretni par tako je sve nedaće nadišao, a danas pale i žare nikad većim zvjezdanim sjajem. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss (Foto: Getty Images) Kate Moss (Foto: Getty Images) Kate Moss (Foto: Profimedia) Kate Moss (Foto: Getty) +3 Rita Ora i Kate Moss (Foto: Instagram) Celebrity Predivna i dan-danas: Ljepotica koja je nekad harala modnim pistama u badiću pokazala svu svoju raskoš

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene